La meva llista de blogs

9 de maig 2010

Terra de Remences 2010

Aquesta és la crònica d'una inconscient que s'apunta a Remences sense haver entrenat ni cinc. L'any passat hi havia arribat amb més de 4000 Km i aquesta diferència es nota.

Arribo puntualment a St. Esteve amb la idea de sortir abans i així evitar l'estrés de 3000 ciclistes engegant alhora. L'inconvenient és que m'hauré de menjar jo soleta una bona part de la ruta. Aquest és l'autèntic esperit ironman jajajjajaj, és a dir, sense drafting, sense xupar roda.

Corono Capsacosta amb la presència d'algun ocasional ciclista i poc després trobo el qui serà el meu company de viatge durant el descens fins a Ripoll. Hola Javi!!
Comença a ploure. Quin fred hem passat! Tot i que en un principi no ho semblava, poc o molt tothom s'ha acabat mullant a la zona del Ripollès. Tan malament ho estava passant que li he dit a el Javi que jo em rendia i que agafaria el tren a Ripoll per anar cap a casa. Ens acomiadem i quan m'estava dirigint a l'estació recapacito i penso que he de continuar sigui com sigui.

Començo el port de Canes i abans d'arribar a l'avituallament, deixo de ser una de les escapades i sóc neutralitzada pel pilot jajjajja... Al primer grup hi vénen els corredors èlit/màster. Els coneixo gairebé a tots. Van a ritme de cursa i encara tenen forces per saludar-me! Sóc totalment absorbida pel gran grup jajjaja...
La baixada de Coubet esdevé perillosíssima per culpa de l'asfalt moll. Quina por. Vaig amb moltes precaucions. Tinc clar que faré la ruta curta així que completo els 95 Km fins a Olot amb els bessons més durs que un roc però contenta per haver acabat. Gràcies a tots els qui m'heu conegut i saludat, que heu estat molts. La setmana que ve toca la marxa de Les Goges.
En Sergi avui ha fet una demostració pujant Bracons.

10 comentaris:

fcesc ha dit...

hOLA MARIAONA TE SALUDAT GAIRABE A L´ARRIBADA FINALMENT 3,20h,GRACIES PER LES TEVES CRONIQUES,SALUT!!!!

Xavi ha dit...

Bones Mariona, jo t'he saludat pujant a Canes. jejeje,... Anava per la llarga però la pluja i l'inici de ventada al pla abans d'arribar a la bifurcació curta i llarga, m'han fet decidir per acabar la curta. He fet menys de 3h però vull esperar els temps oficials. Era la meva primera cursa de carretera, fins ara tan sols feia servir la bici de carretera per entrenar per la de muntanya. He de dir que m'ho he passat genial tot i el temps, segur que m'aficiono a fer-ne d'altres. Ets una machine, ja has posat la crònica al bloc.

Oscarjet ha dit...

Molt be Mariona! con dos cooonee!!!El punt de no tirar la tovallola a molat! hehe que vagi be les Goges!

Trueno ha dit...

jo quan vai fer la Quebrantahuesos 2006 al Portalet ens va caure una pedregada de mil dimonis a 6 km de coronar... i jo anant de curt!! pero bueno patia mes perque sem mulles el billetero que no altre cosa, al final el descens en compte i ja sta.
vam començar el port amb una calor molt forta i coronem amb pedre, tela,jaja pero bueno aixo es ciclisme!!!

i Bracons i tant q es dur, pero encara mes la volta q has de fer per tornar a Sant Esteve, recordo q tots els del meu grupet estavem sense aigua i ja no hi havia avituallament fins molt mes endavant, inclus vai veure algu parar algun cotxe a veure si portaven aigua, i sisi en vam aconseguir,jaja

aixo de les marxes es una passada!! n'he fet unes 6 o 7 nomes, pero quins records, el 5 de juny faré La Bonaigua per 2a vegada!

Lluis Ciclista ha dit...

hola fiera, yo también te saludeeeeee... un Rocabikes que iba con la lengua fueraaa!!!!

Noe SLopes ha dit...

Eii, este año no nos hemos visto. Jaume si que te ha visto, me lo dijo cuando llegué.
Vaya chaparron hemos pillado ehhh, yo iba esperando que pasara la lluvia y no puse el chubasquero, y para cuando me decidí parar y ponerlo, ya estaba caladita.
Bueno, ya nos veremos en alguna.
Saludosss

flx ha dit...

Eii Mariona, aquí un altre que t'ha saludat i animat pujant Canes :-)
Tot un curro el que has fet portant tants pocs kms. a la bici aquest any!!!

salut

Mariona ha dit...

fcesc, quina ventada ens ha fet al tram final, oi?

Xavi, pe ser la primera has fet un temps molt bo!

Oscarjet, una mica més i pillo el primer tren jajaja

Trueno, bici i pluja no són compatibles

Rouleur, si que vaig veure molts Rocabikes

Noe, vaya la que nos cayó y yo no tengo ni chubasquero

flx, gràcies pels ànims!

Gràcies a tots pels vostres comentaris

Maria ha dit...

estas com una cabra!

Josep ha dit...

Ei Mariona jo et vaig veure a dintre el pavelló just quan acabava d`arribar, cap a les 14,40 h aprox. 6 h 36 min.
Et volia venir a saludar, pero estaves parlant amb un altre, i jo encara estava en procés de recuperació...(vaig acabar bastant exprimit q diguéssim)
Quan em vaig girar ja no et vaig veure més.