La meva llista de blogs

30 de set. 2007

Finisher del B !!!

Encara em costa de creure. No porto ni 4 mesos en això i he aconseguit acabar una llarga distància. L’exercici de mentalització d’aquesta setmana m’hi ha ajudat, també els comentaris del blog. Gràcies a tots!
Amb el Carles a boxesAmb el Tri-Cas a boxesAmb el Robert poc abans de sortirAmb l'ÒscarAmb el RicharcAmb l'Ivan
NATACIÓ – 1h – 600 Kcal – màx 175 / mig 149. Sortida des del darrera per no morir atropellada, jeje. Amb la sensació de que era més llarga de 2200 m. Se m’ha fet llarguíssim.
En general però prou bé tenint en compte que en l’últim mes només he nedat 2000 m. Reservant forces.
El neoprè molt bé. Només una lleugera sensació d’opressió que m’impedia respirar àmpliament.

T1 – Sortida de l’aigua. Veig els meus pares, la Olívia i l’Imma que m’animen. Gràcies! La T1. Llarguíssima. M’ha costat molt treure el neoprè pels peus. Finalment per anar més còmoda he decidit posar-me malles i maillot a sobre del mono.
BICICLETA – 3h 5’ – 2000 Kcal – màx 181 / mig 160. Terreny conegut però no per això fàcil. Anant molt lenta a les pujades de la segona volta. Recuperant el temps perdut a les baixades, fins i tot arribant a 61 Km/h en un punt determinat. Només he menjat una barreta i un gel en tota la prova. Això sí, molt líquid. Calculo que uns 5 litres, en total.
CÓRRER – 2h 5’ – 1400 Kcal – màx 181 / mig 169. Feta la primera volta, m’he plantejat abandonar. Però NO!! Començo la segona volta i se’m fa llarguíssima. Algunes estones camino per recuperar.
Em trobo un noi que no coneixia, el Pere. Acabem la segona volta junts (per ell ja la tercera). En aquests moments s’agraeix trobar algú.
Amb el Pere, acabant la segona volta
Em queda només una volta i ara no abandonaré. La faré ni que sigui caminant. Amb tot el que fet i tant “poc” com em queda. Veig l’Òscar a boxes i el saludo. Faig la tercera volta gairebé tota corrent. Amb ganes d’acabar. El Carles em ve a veure en bici, quan em queden pocs Km. El Pere em ve a buscar amb la bici quan estic gairebé a punt d’arribar. Entrada per sota de l’arc. Foto de rigor. I MOLT CONTENTA!! Amb ganes de repetir i sobretot de millorar!
Amb el Pere, a l'arribada

29 de set. 2007

Darreres novetats

1) El NEOPRÈ em va bé de mida. Tot i que malauradament no l'he pogut provar dins de l'aigua.

2) Les OPOS m'han anat super bé. I més tenint en compte tant poc com havia estudiat.

3) He decidit no anar al BRIEFING, bàsicament per tenir més temps de descansar i d'acabar de preparar les coses.

4) Esperant amb ganes que arribi demà!!!!!!!! :-))

28 de set. 2007

Ja tinc neoprè!

Doncs aprofitant que avui faig festa, he anat fins a Mataró a llogar un NEOPRÈ. M'han dit que n'han llogat tants a última hora. No m'extranya, amb el fred que està fent a les últimes hores... Segons el meu pes i alçada, m'han donat la talla S (???!!???). Així a simple vista la veig super petita!! Però s'ha de fer cas als entesos en el tema. Ara tinc dubtes de si provar-lo abans del diumenge o no.

26 de set. 2007

Vull que arribi el diumenge!!

27/09/07:
CÓRRER - Molt suau 30 minuts
ESTIRAMENTS
TENNIS - 1h
ESTUDIAR - 0 minuts :-(
________________________________________________________
Estic esperant amb moltes ganes l'arribada del diumenge. Em fa molta il·lusió. Ens ho passarem molt bé i serà un gran dia. Estic molt motivada. A tope!!!!! (Aiii, el que fan les hormones, un dia ho veus tot negre i l'endemà tot blanc, jajajajjajaja).
________________________________________________________
Llistat de penya (B de Banyoles) que coneixo o em sonen: Carles B, Richard, Dani C, Gabri, Mariona (qui és? jeje), Fors, Gamisans, Godoy, Anabel, Òscar, Ivan, Robert, Josep M, Karles, Toni, Imke, Jordi. Qui em deixo?
________________________________________________________
26/09/07:
SPINNING - 42' - 400 Kcal - màx 164 / mig 143
SPINNING - 36' - 310 Kcal - màx 159 / mig 140

Foto del dilluns passat abans de marxar a pedalar.

Programa de la prova

He trucat a l’àrea d’esports de l’Ajuntament de Banyoles i m’han dit que:

1) El temps límit màxim són 7 hores. No saben d’on ha sortit això de les 6 hores.
2) També es farà entrega de dorsals el diumenge a primera hora, perquè preveuen que no tothom podrà anar-hi el dissabte.

25 de set. 2007

Pel gimnàs

Tots els col·leges del gimnàs em diuen que he d'acabar el B tant si com no... Per aquí també em dieu el mateix. Tothom m'ho diu (excepte la meva mare, jeje). També hi ha la frase aquesta que diu: “Te podrás parar y a nadie le importará... pero tu siempre lo sabrás.” (John Colins). Buf, quina pressió que m'està entrant!!!!!
També em continuen insistint que em posi pedals automàtics a la bici d'una vegada per totes. Diuen que aniria molt millor. No entenen com puc fer tants Km en bici sense cales! Però jo tinc por de caure i de moment continuaré pedalant amb les bambes de córrer.
________________________________________________________
25/09/07:
CÓRRER - 45' - 400 Kcal
SPINNING - 1 sessió a tope - 42' - 410 Kcal

Tennis...

Avui al vespre tinc partit de tennis però em penso que l'anul·laré perquè tinc encara moltíssimes agulletes als quàdriceps!! Només dir que per pujar i baixar escales necessito l'ascensor. Feia temps que no m'agafaven tant fort. Si si, anul·laré el partit perquè NO vull perdre per un doble 6 a 0. ;-)

Per cert, canviant de tema, ahir a la tarda vaig anar a donar sang però m'ho van prohibir perquè tenia el ferro massa baix!!!! Hauré de menjar més bistecs, jejeje. No. De fet aquest any ja n'he donat 2 vegades i encara no se'm deu haver regenerat totalment! No sé fins a quin punt això em pot afectar el rendiment esportiu...

24 de set. 2007

Agulletes... / Compte enrere: 6 dies!!

Avui quan m'he aixecat del llit després de dormir 11 hores, no podia ni caminar per les fortes agulletes que tenia als quàdriceps, bessons i glutis, després de la llarga matxacada d'ahir a la muntanya. Però he pensat que què millor per minimitzar-les que agafar una estona la bici. I a més tenint en compte que avui faig festa.
BICICLETA - 51 Km - 2h 8' - 1150 Kcal - màx 170 / mig 140 - Desnivell considerable (Gurb - Vic - Calldetenes - St. Julià Vilatorta - Coll del Buc - Seva - Hostalets - Taradell - Sta. Eugènia - Vic - Gurb).

23 de set. 2007

Muntanya, muntanya i més muntanya

No m'hauria imaginat mai poder fer 6 cims d'alta muntanya en un dia i en poc més de 6 hores: Noucreus, Noufonts, Eina, Finestrelles, Segre i Puigmal. Tot i que hi havia molta boira i no es veia el paisatge, estic molt contenta. Dades: 22 Km - 1820 m de desnivell - 6h 13', descomptant parades - 3300 Kcal (amb només una fruita en el cuerpo) - màx 173 / mig 139 - Ha estat un bon entrenament!!
Sortida i arribada a Núria
1r cim: El Noucreus (efectivament n'hi ha 9)
2n cim: El Noufonts (no hi ha 9 fonts?)
4rt cim: El Finestrelles
5è cim: El Segre
6è cim: El Puigmal. Fent país... Quanta penya!
Paral·lelament en el mateix moment es feia la 1a cursa de l'olla de la Vall de Núria, que consistia en fer pràcticament el mateix recorregut, però corrent i en ordre invers (és a dir començant pel Puigmal). Ha set una passada poder contemplar els cracks de les curses de muntanya baixant les muntanyes fent salts com isards. Algun d'ells/es els he conegut.
L'Anna, la crack number one

A l'Isa, no hi ha qui la pari a les baixades


Màquina pujant

Laia, el talent femení de Vic
Fort desnivell
Roger, quina màquina!
Fins i tot et queden forces per saludar :-)

En quarta posició
Medalla de plata
Medalla d'OR pel crack

22 de set. 2007

Compte enrere: 8 dies!!

Avui dissabte, dia apagat i plujós, toca DESCANS TOTAL obligada per circumstàncies personals. M'anirà bé per estar ben recuperada per demà diumenge, que toca pallissa de la forta: 22 Km amb 1500 m de desnivell per les muntanyes de l'Olla de Núria. Això si no plou, està clar. Anirem en sentit contrari dels que fan la cursa. És a dir, el primer cim serà el Pic de l'Àliga i l'últim el mític Puigmal. Així ens assegurarem d'anar trobant a tots els corredors de cara, des del primer fins a l'últim. Pot ser divertit!! Tiraré fotos. Sort que dilluns tinc festa... :-))
__________________________________________________________
A les 19.30 Vic-Reus, d'hoquei patins. Toquem fusta i creuem els dits!

Compte enrere: 9 dies!!

Com era previsible, ja m'he saltat el que tocava el 1r dia de la planificació. Tenia piscina, i he passat. Tot té una explicació: Després d'haver treballat i estudiat les opos (la constitució i el procediment administratiu són un pal), m'he ratllat i he perdut la motivació d'entrenar. Total, que no tenia ganes de fer res, només d'anar al gimnàs a fer petar la xerrada. I un cop allà m'he motivat i he acabat fent 2 classes d'spinning a alta intensitat. Les he apretat molt.
21/09/07:
SPINNING - 41' - 382 Kcal - 166 màx / 142 mig
SPINNING - 45' - 410 Kcal - 164 màx / 141 mig

20 de set. 2007

Planificació properes setmanes

A grans trets hauria de treballar, estudiar opos a tope, entrenar a tope i dormir: descansar, recuperar bé, que bona falta em fa.
SE M'AJUNTEN OBJECTIUS IMPORTANTS EN POCS DIES:
Dia 29 - Oposicions
Dia 30 - B de Banyoles
Dia 4 - Oposicions
________________________________________________________
Dilluns 24-> FESTA / estudiar opos 30 / BICI 60-80 Km
Dimarts 25-> Treballar / NATACIÓ 2500-3000 m / tennis
Dimecres 26-> Treballar / CÓRRER 30'
Dijous 27-> Treballar / BICI 60-80 Km
-------------------Dormir molt
Divendres 28-> FESTA / Estudiar opos 30 / Repòs total
Dissabte 29-> Opos 9h / Repòs total
-------------------Dormir molt
Diumenge 30: Tri B de Banyoles
Dilluns 1-> Treballar / Repòs total / Estudiar opos dia 4
Dimarts 2-> Treballar / Repòs total / Estudiar opos 4
Dimecres 3-> Treballar / Repòs total / Estudiar opos 4
--------------------Dormir molt
Dijous 4-> FESTA / Opos 9h / Bici
________________________________________________________
________________________________________________________
20/09/07: CÓRRER - 18 Km - 1h 41'- 1100 Kcal - màx 174 / mig 158
--> Noto que últimament que faig distàncies més llargues en bici i corrent, quan acabo en lloc de tenir calor, tinc fred.

19 de set. 2007

Ja m’he decidit: El B de Banyoles, SI.

I que la S de Sort, m’acompanyi el dia 30, jajajaj... Ja m’he inscrit.

El meu objectiu és fer una distància B el 2008, però aquest any em servirà d’experiència.

Tinc clar que 80 Km en bici a un ritme al que no estic habituada, em poden deixar les cames tocades per córrer. Una altra opció seria acabar caminant, però se m’hi pot fer fosc. No sé quin límit de temps deixen per acabar...

Hi ha qui pot dir: De que et serveix anar-hi si saps que probablement no acabaràs? Doncs de molt:

- Per continuar aprenent dels que en saben.
- Per posar el cos a prova i saber com respon
- Per impregnar la ment d’ambient triatlètic (que tant m’agrada)
- Per continuar agafant motivació

Reflexió final: Al cap i a la fi, si no acabo, no és la fi del món!!!!!
_____________________________________________________
19/09/07: BICICLETA - 80 Km - 3h 2' -1680 Kcal - màx 170 / mig 148

18 de set. 2007

Entrenament 18/09/07

He agafat agulletes als braços d'ahir a la sala de màquines. Diuen que l'exercici va bé per fer passar les agulletes ;-)

SPINNING - 36' - 350 Kcal - màx 162 / mig 147
SPINNING - 44' - 400 Kcal - màx 163 / mig 137

17 de set. 2007

Entrenament 17/09/07

Com que plovia i feia temps que no trepitjava el gimnàs, he anat a fer màquines, estiraments i 2 sessions d'spinning. Molta gent preguntant-me perquè últimament no anava tant al gim.
MÀQUINES - 50'
SPINNING - 40' - 315 Kcal
SPINNING - 42' - 350 Kcal - mig 135 / màx 166
M'he quedat amb la sensació d'haver fet poc.

16 de set. 2007

Diumenge 16 setembre 07

Després d'un dinar familiar d'aquells que t'estàs 5 hores assegut a la taula del restaurant, s'ha fet el que s'ha pogut. Ha costat una mica al començar...

CÓRRER - 16 Km - 1h 29' - 950 Kcal - mig 158 / màx 183

15 de set. 2007

1a Clàssica a l'olla de Vall de Núria (23 setembre)

Tot i que ja estava inscrita a la Cursa de la Mercè pel proper diumenge 23, a última hora hi ha hagut canvi de plans.

El dia 23 de setembre de 2007 Vall de Núria juntament amb la Unió Excursionista de Vic i el Club Pirinenc Queralbs Núria, organitzen la primera cursa “CLÀSSICA A L’OLLA DE LA VALL DE NÚRIA”. CARACTERÍSTIQUES I RECORREGUT: La 1ª cursa CLÀSSICA A L’OLLA DE LA VALL DE NÚRIA tindrà una distància d’uns 22 Km i un desnivell de 1822 m i passarà pels següents punts: Sortida a Núria (Santuari de Sant Gil), Cim de l'Ortigar, Coll de l'Embut, Puigmal, Puigmal Petit, Puigmal de Segre, Coll de Finestrelles, Pic de Finestrelles, Puig de Núria, Coll d'Eina, Pic d'Eina, Pic de Noufonts, Coll de Noufonts, Pic de Noucreus, Cim de les Arques, Puig de Fontnegra, Pic de l'Aliga, Estació Cremallera.
Com que hi ha un desnivell heavy heavy heavy, la idea és anar per lliure i de fer una caminada, en lloc d'una cursa; tot contemplant amb admiració els valents que siguin capaços de coronar tots aquests cims corrent.
Aquí es pot llegir una crònica interessant d'una travessa similar (més llarga):

14 de set. 2007

14/09/07

Divendres: DESCANS TOTAL

Dissabte: Després de 20 dies sense tocar aigua de la piscina, NATACIÓ - 1h - 2700 m

Entrenament 13/09/07

BICICLETA - 60 Km - 2h 16' - 1100 Kcal - mig 136 / màx 164 - Molt cansada ja abans de començar, i acabant gairebé arrossegant-me per terra. Estava més bé de ment, que de cos... Sort que avui ja és divendres :-))) ..... Això de buscar feina, esgota!!! .....

12 de set. 2007

16 Km segons el Google Earth

Avui he estat corrent durant 1h 40' i no tenia idea dels Km recorreguts. Així que he anat seguint la ruta a través del Google Earth (una eina molt útil) i m'ha sortit un total de 16 Km, on els 4,5 Km primers eren de pujada. 1100 Kcal consumides. 156 ppm de promig i 174 ppm de màxima. És a dir, pulsacions força controlades. Afortunadament ja queden enrere els dies en que la periostitis m'impedien de fer més d'1 Km corrent!! :-)

Diria que el dia que realment vagi fina fina corrent, aniré millor pedalant i nedant. Corrent és com més fondo agafo.

Demà toca bici.

He estat pensant i no m'apuntaré a l'aquatló de Sant Adrià. Em convé més reposar. Vaig endarrerida de son.

10 de set. 2007

Entrenant fins que es fa fosc

És el que té sortir de casa en bici a les 6 de la tarda. A les 8 es comença a amagar el sol i a les 8:30 ja és completament fosc. I què foto amb les ulleres de sol a aquestes hores? jajajja...
10/09/07: BICI - 60 Km - 2h 20' - 1100 Kcal - mig 131 / màx 205 (205????? cada dia flipo més amb aquest pulsòmetre!)
____________________________________________________
11/09/07: CÓRRER - 10 Km - 55' - 600 Kcal
NATACIÓ - Al mar - 500 m
Últimament vaig notant les pulsacions més controlades quan corro :-)

9 de set. 2007

Sortideta en bici pel Montseny

Avui he tingut el plaer de compartir un entrenament amb en Ramon, un crack de les curses de muntanya, les maratons i la bicicleta. "Que fort que estàs Ramon! Podries anar a fer l'Ironcat demà mateix!!" La sortideta d'avui pel Montseny m'ha anat bé per posar-me les piles. (Veure tercera foto de la columna de la dreta).
BICICLETA: Gurb - Vic - Calldetenes - Sant Julià - Coll del Buc - Viladrau - Seva - Els Hostalets - Tona - Gurb --> 60 Km - 2h 15' - 1200 Kcal - mig 144 / màx 213 (213??????)
__________________________________________________________
Per altra banda, tinc ganes d'estrenar-me en mitja marató. La de Roda de Ter del 14 d'octubre estaria molt bé, perquè em queda a prop de casa. Però acabo de veure que el temps màxim que donen és només de 2 hores!!!! I a més, coincideix amb la triatló de Sitges!

8 de set. 2007

Nou blog

M'he carregat la barra lateral del blog antic, penjant una foto (ves per on, quines coses!). Veient que era impossible arreglar-lo perquè no en tinc ni punyetera idea de llenguatge html, continuaré explicant les cosetes del dia a dia en aquest nou blog.

Afegeixo fotos que m'han enviat avui, de la pedalada en btt pel carrilet Olot - Sant Feliu, del mes d'agost passat.

Espero que us vagi molt bé als que aquest cap de setmana participeu a l'aquatló i a la triatló del Prat.

Resum últims dies entrenament pendent d'apuntar:

06/09/07: BICICLETA - 60 Km - 2h 15' - 1000 Kcal
07/09/07: CÓRRER - 15 Km - 1h 25' - 900 Kcal
08/09/07: CÓRRER - 7 Km - No he pogut nedar al mar perquè l'aigua estava glaçada.