La meva llista de blogs

8 de set. 2008

Inscripcions

Informo a la població que han obert el període d'inscripcions de la DUATLO ALTA MUNTANYA DE QUERALBS pel 19 d'octubre de 2008. La vaig fer l'any passat i em va agradar molt. Les inscripcions es tancaran a l'arribar a 700 inscrits així que s'acabaran amb poques hores!!
LINK : http://www.championchip.cat/inscripcions/inscripcion.asp?carrera=40
Una mica més d'info:
L’horari màxim per a realitzar la Duatló és de 6 hores. Els participants que a les 3,30 h. de cursa no hagin passat el control de pas del Puigmal, seran desqualificats i obligats a retornar cap a Fontalba (sense passar per Núria).
És obligatori l’ús de jaqueta paravent en el tram A PEU i de casc en tot el tram en BTT, en el cas de que el corredor no segueixi aquestes normes, serà desqualificat.
Tots els participants han de córrer amb dorsal i xip (ambdues coses seran facilitades per l'Organització, tret d'aquells corredors que disposin de xip propi Championxip)
L’organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions el mateix dia de la cursa, sempre que n’hi hagi de disponibles. Per a retirar el dorsal, serà requerit el DNI al corredor inscrit i en el cas de que estigui federat, la tarja de federat vigent. Es podrà recollir el dorsal i la bossa del corredor entre les 18 i les 21 h. del dia 18 d'Octubre, a l’Alberg Maristes La Farga, o fins a ½ hora abans de la sortida del dia 19, a la plaça de Queralbs.
La pista d’accés a la collada de Fontalba romandrà tancada al trànsit rodat des de ¼ abans de la sortida fins que l’Organització ho autoritzi, aproximadament cap a les 5 hores de cursa pels vehicles que vulguin baixar i cap a les 5 i ½ hores pels vehicles que vulguin baixar.

3 comentaris:

Maria ha dit...

Mariona ets una crack donant info!!!! en serio et felicito!
Per ser, jo ja me apuntat!

Jordi ha dit...

Si t'aficiones amb la Matagalls-Montserrat, l'any que ve podries plantejar-te la Núria-Berga (94km amb desnivell acumulat de 8.500m) que surt d'allà. Val molt la pena, però és bastant dura!!

IceXavi ha dit...

La tindré en compte, però crec que ha de ser massa dura, les distàncies són llarguetes i el desnivell no sta mal... Ja veurem...