La meva llista de blogs

31 de maig 2008

Nou récord: 160 Km!!

Aquest ha estat l'únic port del dia
160 Km en BICI d'una tirada. Quina barbaritat!!!!!!! Temps: 6h 25 minuts. 139 pulsacions de promig a ritme cremagrassa. 3120 Kcal. Terreny bàsicament planer i amb un sol port de muntanya. Líquid consumit: 2,5 l aprox i sòlid: res.

30 de maig 2008

Entrenant al Matagalls

Avui em tocava CÓRRER 1h 30'. I m'he donat un capritxet. Els he anat a fer pujant i baixant el Matagalls. Feia temps que em rondava pel cap anar-hi i també tenia pendent el repte de pujar en solitari una muntanya. I és que la setmana que ve (dimecres 4 de juny) faig 28 anys i ja va sent hora que comenci a pujar soleta alguna muntanya... jajjajjaj

Un altra vegada a Collformic


Ja he perdut el compte de quantes vegades he pujat a Collformic en els últims mesos. Aquesta vegada molt ben acompanyada pel Roger i el Josep M. L'Òscar, promotor de l'activitat, finalment no va poder ser-hi. Després de "coronar" Collformic vam passar pel coll de la Mansa, Taradell, Santa Eugènia i Vic.

Amb el Roger

Amb el Josep M.

Aquest diumenge no podré anar a la marxa Transcollserola perquè a la una del migdia ja he d'haver acabat de tot. Per tant hauré de fer la tirada llarga de 160 Km el dissabte. En certa manera ja va bé perquè sembla ser que no hi haurà tant risc de precipitacions. Avui divendres toca CÓRRER 1h 25'. Dissabte BICI 160 Km. I diumenge CÓRRER 1h 50'.

29 de maig 2008

Foto nedant

No tenia cap foto nedant i m'ha fet molta il·lusió. Gràcies Lluís!!!!!!!!!!!

27 de maig 2008

27/05/08: NATACIÓ 2 hores

Avui tenia previst córrer i nedar. Però vist que no parava de ploure, m'he hagut de conformar amb NEDAR 2 hores seguides. És evident que nedar durant tanta estona es fa molt aborrit i pesat però és un bon entrenament psicològic. A més he estat ben acompanyada en tot moment. Aquest diumenge m'estic replantejant anar a la marxa en bici de carretera TRANSCOLLSEROLA de 143 Km. L'únic problema és que a les 4 de la tarda ja hauria de ser a casa amb la feina feta i no sé si tindré temps d'acabar-la. Crec que fins a l'últim moment no prendré una decisió. I per acabar dir que tan sols falten 26 DIES per NIÇA!!!!!!

26 de maig 2008

26/05/08: BICI 100 Km

Avui he fet una volta més típica d'un diumenge al matí que no pas d'un dilluns a la tarda. Però és qüestió d'aprofitar quan fa bon temps i també que ara el dia allarga tant. Han estat 100 Km trencacames en 4h. Recorregut: Gurb - Vic - Malla - Tona - Balenyà - Seva - Viladrau - Espinelves - Coll de Revell - Espinelves - Sant Sadurní d'Osormort - La Fullaca - Seva - Balenyà - Tona - Malla - Vic - Polígons - Gurb. Arribada a Viladrau: Podia haver anat cap a Santa Fe però no tenia gaire temps i he decidit baixar cap a Espinelves.
Omplint els bidons a la font de Sant Sadurní.

Arribant gairebé de fosc a casa i amb una bona posta de sol.

Aquesta setmana no tinc cap dia de descans. El diumenge em toquen 160 Km en bici!!!

25 de maig 2008

El half ironman de Narbonne: vist i no vist

Només va fer sol el dissabte. La piltrafilla al davant i al fons les onades amenaçadores.Doncs sembla ser que aquest diumenge la pluja ha caigut a tot arreu i Narbonne no podia ser menys. Des de l'hotel ja ens hem llevat amb la companyia del soroll de la pluja i una vegada a la platja el mar estava molt mogut. Així que la gent de l'organització ha decidit anul·lar la natació i així convertir el triatló en duatló. Nosaltres hem pensat que no valia la pena córrer riscos innecessaris (caiguda, refredats, ...) i ho hem deixat estar. Així que a les 10.30 del matí ja erem novament a casa. És una llàstima perquè em feia molta il·lusió, i em trobava força bé físicament... Però com que cal veure sempre la part positiva de les coses, doncs aquí enganxo el reportatge fotogràfic de les hores passades a Narbonne: Arribem a l'hotel a mitja tarda.
Les habitacions eren petites però encara hi va haver lloc per les bicis.
El dissabte a la tarda les onades del mar ja espantaven però almenys feia sol. A la pizzeria on vam sopar ens van dir si erem italians, ja se sap, el català de les comarques interiors és "diferent" jajajaj...
Diumenge al matí el mar i el cel tenien aquest aspecte
I els triatletes a la Plage de Narbonne esperant a veure què decidia l'organització.
Un francès bon nedador amb neoprè va a provar a veure si es pot nedar en bones condicions
Vinga monsieur, cap a l'aigua hi falta gent.
Tothom a l'expectativa, per saber quines sensacions ha tingut a l'aigua.
El monsieur torna de l'aigua al cap de pocs minuts i no entenc res del que diu però ja es pot intuir perquè l'organització diu que s'anul·la la natació i nosaltres decidim marxar perquè el temps tampoc és bo.Arribem a casa just a temps per veure arribar els participants a la Cursa de Policia de Catalunya, tots passats per aigua.
Lliurament de premis.

I em faig una foto amb en Ríos, el guanyador masculí absolut, que surt moguda...

Estic esperant ja que arribi el dia 22 de juny!!!!!!!!!!!! A tope!!! :-)

21 de maig 2008

Transició: bici 80 + córrer 10

Ara que m'ha fitxat el Discovery, hauré de fotre-li més canya a la bici, jajajaja...
Feia dies que no feia una transició com déu mana. Doncs avui ha tocat: 80 Km en bici incloent un petit port de muntanya + 10 Km corrent per camins. En el running m'ha acompanyat el meu pare, que als seus 60 anys està molt en forma. Ha marcat un bon ritme!

20 de maig 2008

Ja tinc neoprè!!!!!!!!

Avui m'he comprat per fi el neoprè que tant de temps feia que necessitava. N'he adquirit un d'alta gamma: Orca Sonar, però a un preu molt bo perquè era un model de l'any 2006. Però a mi això tan me fa! L'estrenaré aquest diumenge a Narbonne. I a la imatge de sota estic fent el friky per la botiga Esportissim... com que el neoprè costa un ou de posar he aprofitat que el duia posat per fer-me la foto "oficial":
Així el calendari queda de la següent manera:
25/05/08: Triatló de llarga distància de Narbonne (1900 m - 87 Km - 21,1 Km)
01/06/08: Marxa cicloturista "Transcollserola" 146 Km (gràcies Ferran per informar-me)
08/06/08: Marxa cicloturista "Rutes del Montseny" 166 Km i 3000 m desnivell
15/06/08: ?
22/06/08: IRONMAN NIÇA
23/06/08: Ingressada a la Vall d'Hebron jajajjaa

19 de maig 2008

Cap de setmana a Narbonne

Aquest dissabte a la tarda marxem a Narbonne. No tinc ni punyetera idea d'on és, però el diumenge participarem a la triatló de llarga distància: natació (quin fred): 1900m - bici: 87Km - córrer: 21,1Km. Certament serà un bon entrenament de cara a Niça juntament amb les marxes que he fet i amb la que em toca fer el diumenge 8 de juny "Rutes del Montseny" de 166 Km, i que es torna a pujar fins a Santa Helena, uff quina agonia!! Algú s'apunta? Per cert, pel cap de setmana de l'1 de juny me n'he de buscar alguna... La pregunta és: què seria un diumenge sense una marxa cicloturista? jajajaj... Avui he fet NATACIÓ 3500 m per assimilar correctament la marxa d'ahir, i demà tinc sessió de descàrrega amb el fisio. En fi, i per acabar la parrafada només dir que m'ho estic passant super bé!!!!!!!!!!! :-)

18 de maig 2008

Marxa Terra de l'Aigua: duríssima!!!!

Aquí a la línia d'arribada intentant posar-hi 'bona cara' tot i estar una mica feta caldo després de les 6h 55' en bici sense parar. Així és com qualifico aquesta marxa: duríssima. De fet els números parlen per sí sols: 150 Km i 2700 m de desnivell! De tant que m'ho havien advertit, una mica més i no hi vaig. Arribo a Riells i Viabrea puntualment a les 7 del matí, quan encara no hi havia gairebé ningú. Cal dir que no havia sentit parlar mai d'aquest poble. Com que anava per lliure, sense dorsal, decideixo marxar tan aviat com sigui possible. L'hora oficial és les 8.00 però surto a les 7.20, per conèixer quina sensació es té anant líder una estona jajajjajajaj.... Aquesta sensació la puc experimentar ben poca estona, perquè aviat m'atrapen 2 germans i després de dir-me que ells també van sense dorsal s'ofereixen perquè vagi amb ells a roda. M'adopten (jeje) i portem un ritme bestial (per mi). Als 30 Km d'anar a saco la carretera comença a pujar i quedo despenjada. En aquesta foto, havent passat Sant Esteve de Palautordera, al fons s'aprecien les muntanyes que tot seguit hauríem de pujar. Quina por!! M'ho veig a venir i afluixo força el ritme. Prefereixo ser conservadora i així poder acabar tota la marxa.
Fins a Santa Helena el port és duríssim. Vaig anant sola tota l'estona fins que de sobte em passen els mossos en moto i un d'ells em diu que s'apropa el primer grup i que em podria posar a la seva roda. Penso que és una bona idea i ho intento. Accelero el ritme per tal que quan passin m'hi pugui enganxar. Tot d'una passen els primers com fletxes i em poso a roda seva però tan sols uns segons perquè una mica més i em surt el cor per la boca jajajja!!! Porten un ritme fortíssim! A destacar en Ramon que anava en aquest grup. A continuació em van passant ciclistes i més ciclistes, alguns coneguts com el Miguelito, en Víctor, l'Isidre, tots a un ritme que no sóc capaç de seguir. Vaig al meu aire. Comencen les primeres baixades vertiginoses i intento recuperar el temps perdut a la pujada. Velocitat màxima que agafo: 70 Km/h. Després d'aquest port, en ve un altre i un altre i un altre i un altre que es fan eterns, fins arribar al port que condueix cap a la línia final, i que t'acaba de 'rematar'!! jeje... Avui somiaré amb ports de muntanya... Veig el Xavier en un parell d'ocasions, com sempre, fent de les seves intentant arrancar l'asfalt. En resum: una marxa dura però molt recomanable, bona organització, excel·lents paisatges.
Contràriament a alguns pronòstics, no estic aborrint la bici, sinó que cada dia m'agrada més i més!!

16 de maig 2008

Perfil Terra de l'Aigua

El port de 20 Km que va de Sant Celoni a Santa Fe em fa més por que una pedregada!!

14 de maig 2008

14/05/08: Cap a Collformic

Aviat em podran fer el passi VIP! jajaja... Amb el nou maillot de Remences he agafat la bici a les 16.30 de la tarda, i cap a Collformic hi falta gent. Tot i que el temps no era massa prometedor...

... passo per Vic, Malla, Tona, Balenyà, Seva i començo el port per quarta vegada en les últimes setmanes...
...tot i que la temperatura no acompanya (fot rasca), em sento amb forces i amb energia. Sembla que la Remences m'ha donat un puntet de gas. Arribo a dalt amb més comoditat que altres vegades... i cap avall que fa baixada!

Arribo havent fet 57 Km en 2h 26' i amb moltes ganes de continuar progressant.

13 de maig 2008

Terra de l'aigua

http://www.terradelaigua.cat/
Aquest diumenge 18 de maig es fa una interessant marxa cicloturista amb sortida a la comarca de La Selva. En total cal recórrer 137 km i superar un desnivell de 2700 m!!!! Es tracta d’un recorregut muntanyós, força dur i selectiu, per les tranquil·les carreteres del Montseny i del seu entorn. Sembla un recorregut força similar al que em trobaré a Niça. I em queda a prop de casa. Per tant, seria un bon entrenament.

12 de maig 2008

12/05/08

Avui dilluns de pascua festiu en algunes poblacions, he entrenat al matí: BICI estàtica 30' (per escalfar) + CÓRRER 40' + NATACIÓ 3500 m. I després d'un dinar familiar, a la tarda hem anat a Granollers de botigues i m'he ben firat. Crec que mai m'havia comprat 3 conjunts de roba de carrer en un sol dia. Són per l'estiu, molt xulos i de Desigual. Però és que m'encanta la roba d'aquesta marca! No es val a copiar-la eh! 'Que nos conocemos'... jajajajajja...

11 de maig 2008

Terra de remences

Enmig de la llevantada que estem tenint aquests dies, per sort avui el temporal ha fet una petita treva i ens ha permès, als del recorregut curt, fer-lo pràcticament sense pluja. Se m'han posat els pèls de punta de veure, a les 15.30 quan ja tornava en cotxe per la Salut, que encara n'hi havia alguns del recorregut llarg amb l'impermeable que pedalaven amb cares de patiment a causa del fred, la humitat i els Kms acumulats. Hem marxat puntualment a les 6.15 amb en Roger i en Ramon. Quina son, sort que demà és festa i es podrà recuperar :-)
En el meu contaquilòmetres m'han sortit 99 Km per un temps de 3h 51' 18'', és a dir, a 25,6 Km/h. Estic molt contenta, realment no m'esperava baixar de les 4 hores. He patit molt als ports, he pedalat com una kabrona als plans i m'ho he passat pipa a les baixades. Capsacosta era com m'imaginava i el Coll de Canes se m'ha fet etern perquè no s'acaba mai més. He trobat a moltíssims bloggers com el Miguelito i companyia, el Xavi, l'Òscar, l'Ivan, Ironmike, Fam de pedal ...
Aquí el Miguelito després de la matxacada d'ahir i la d'avui (inclosa la paret de Bracons)
I altres que no han pogut venir com l'Amat, el Sergi, l'Alex etc... Cal dir que l'organització ha estat molt bona i no ha faltat de res en cap moment, tot i que no he aprofitat cap avituallament perquè he anat en dejú.

A dins el pavelló s'hi estava més bé que a fora!

Finalment m'han fet una sessió de massatges, una mica massa suaus pel meu gust, però que m'han anat força bé. I de regal, entre altres coses, un maillot prou xulo. Ara ja en tinc 3! jeje... Aquesta vegada se n'han assegurat i la talla S és realment petita petita.

Havia estat a punt de no anar-hi per culpa de la pluja però ha valgut la pena. No havia anat mai tan a tope durant 4 hores i amb 2 ports. Però l'any que ve s'ha de repetir i millorar!

9 de maig 2008

Pinten bastos

La pregunta del milió: Tindrem una Remences passada per aigua?

7 de maig 2008

07/05/08

Aquests són els maravellosos paratges per on he passat a la tarda en BICI. 60 Km. 2h 17'. Avui m'he trobat molt bé, amb forces, amb energia i amb ganes :-)

6 de maig 2008

Calendari maig

Diumenge 11 maig: Marxa cicloturista TERRA DE REMENCES (95 Km)
http://www.terraderemences.com/
************************************************************
Diumenge 25 maig: cursa de POLICIA de Catalunya (10 Km) http://www.cursapolicia.com/ o bé,
triatló llarga distància NARBONNE (1900 m - 87 Km - 21,1 Km)
http://www.triathlondenarbonne.fr/
Dissabte 31 maig: Vic - Platja d'Aro en BTT (114 Km) http://www.pluiedenuit.net/

4 de maig 2008

Quina setmana!

Acabo la setmana d'entrenaments més forta de la meva vida, amb la bateria molt baixa:
NATACIÓ: 7.000 m
BICI: 285 Km
CÓRRER: 5 h
Temps total: 21 hores aprox.

I avui a 4 de maig, primer dia de platja a Mataró i primera remullada al mar. Han estat només uns instants perquè l'aigua estava con-ge-la-daaaaaaaaaaa.

3 de maig 2008

145 Km!!!!!

Doncs avui he fet un nou récord de Km en BICI: 145, i encara estic viva, jeje... Temps: 5h 47' i 2683 Kcal consumides. Amb un promig de 135 ppm. He pogut mantenir una velocitat de 25 Km/h tota l'estona tot i la tralla que porto acomulada aquesta setmana. Teòricament els havia de fer demà diumenge però he preferit fer-los avui, ja que demà toca anar a la PLATJA!!!!!!!!!!!!!!! Per fi ha arribat la caloreta i el solet :-). Llàstima que no tinc neoprè, sinó faria uns quants metres. De totes maneres, una mica de running per la sorra, segur que caurà ;-)

1 de maig 2008

Bici + córrer

Avui, dia del treballador, he estat a l'organització d'una caminada popular de 14 Km que es feia al meu poble. A continuació he anat a entrenar. Per fi he fet una transició autèntica: BICI 2h 47' - 70 Km amb port + CÓRRER 1h 7'.
Recorregut BICI: Gurb - Vic - Malla - Tona - Balenyà - Seva - La Mansa - Taradell - Balenyà - Tona - Malla - Vic - Polígons - Gurb.
Recorregut A PEU: Per la ruta dels molins: Sant Julià de Vilatorta - Calldetenes - Vic - Gurb.