La meva llista de blogs

7 de febr. 2009

Primer bon entrenament

Avui dissabte després d'haver dormit 11 fantàstiques hores, he sortit a mig matí com els pros. Amb una temperatura de només 3,5ºC m'he dirigit cap a St. Julià, St. Marc, Sta. Eugènia, Taradell, La Mansa i Seva, per després pujar a Collformic, on no m'esperava trobar encara tanta neu. La baixada ha estat pitjor que la pujada perquè feia un fred esgarrifós i els dits se m'han congelat tot i portar guants. He acabat fent 100 Km que sumats als de dimecres, fan un total de 160, més 4h de "rodillo" i que espero poder ampliar demà a la cursa de La Bisbal, si el temps no ens ho impedeix. A topeeeeeeeeeeeeeeeeee!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

11 hores!!!! que béstia, no agafes mal d'esquena??? jo això ho feia de petit quan sortia a les nits a embriagarme per les discoteques, ja ja ja....

bueno, ens veurem demà a la Bisbal (que tot s'hi val)!!!

ninu ha dit...

ENdavant Mariona!!!!
M´alegra veure´t una altra vegada capficada a millorar !!!!

Salutacions

Rafael Vallbona ha dit...

VIGILEU AMB EL BMW 3657 DTJ, QUI EL CONDUEIX TE UN COMPORTAMENT IRRESPONSABLE I PERILLÓS AL VOLANT

DIUMENGE 08 DE FEBRER, 9H 35' DEL MATÍ, A LA BV 5105, LA CARRETERA QUE VA CAP A CERDEDEU DES DE LA SORTIDA DE L'AUTOPISTA A-7, UN BMW NEGRE O BLAU MARÍ AMB MATRÍCULA 3657 DTJ ES POSA A UN PAM DE DOS CICLISTES QUE CIRCULEN CORRECTAMENT PER UNA CARRETERA ESTRETA I SENSE VORAL. EL CONDUCTOR, EN UNA ACTITUD AL VOLANT CLARAMENT CRIMINAL (Infracció punible de caràcter greu, -Diccionari de la Gran Enciclopèdia Catalana-), ALENTEIX LA SEVA MARXA PROVOCANT ALS DOS CICLISTES I POSANT EN PERILL L'EQUILIBRI DE LLURS MÀQUINES.
EN SER INCREPAT I PERSEGUIT PELS CICLISTES DONA DIVERSES VOLTES A LA ROTONDA QUE HI HA A UN CENTENAR DE METRES ABANS DE FUGIR, COVARD, EN DIRECCIÓ AL CLUB DE GOLF QUE HI HA ALLÀ.
VIGILEU AMB AQUEST INDIVIDU, AL VOLANT POT SER UN ELEMENT PERILLÓS.
PASSEU AQUESTA INFO!!!!

Mariona ha dit...

Beni, fa uns quants anys després d'anar al roc34 segur que havies dormit 15 hores seguides ;-)

Ninu, la motivació no la perdo mai jeje

Rafael, gràcies per avisar!! Hi ha gent malalta pel món.