La meva llista de blogs

5 de gen. 2008

Dissabte 5 de gener

En primer lloc, desitjar-vos que us passin moltes coses els reis. Suposo que a la llista ja hi heu posat tot allò que tan ens agrada: bicicletes, bambes, gorros de natació, banyadors, pulsòmetres, paravents, malles, ipods, cascos de bici, etc... En segon lloc dir que l'únic entrenament que he fet en el dia d'avui ha estat jugar a tennis amb la WII. Hi ha uns meus cosins que en tenen una i m'hi han deixat jugar. Tot i no haver-ho fet mai, he guanyat algun set i tot!!!!!! jeje

4 comentaris:

Byk ha dit...

No hi ha cap joc de fer ironmans en la Wii?? jajaja Espero que els Reis t'hagin vingut carregats i no de carbó!!! estas recuperada ja per correr??

karli ha dit...

Si si si a tope amb els reis esportius!!! ahir repasan amb les meves cunyades el que jo havia demanat per Reis flipaven per que tot era relacionat amb l'esport!!
A aquesta hora ja han caigut els reis de la meva dona i la veritat es que ja estic flipant! però no dirè que ès per que aquesta nit intentarè escriure un post amb tot el que caura del reste de la family.
A la wii eh? es de la unica manera que podries guanyarme un set jugant al tennis per que el dia que varem quedar no et vares presentar!! W.O.
Au vinga un petó!!!

Mariona ha dit...

Byk, estic recuperada per córrer, però sense passar-me! Estaria bé un joc d'ironman a la Wii, però duraria massa hores, jaja

Karli, ens has de fer un llistat a veure què t'han passat els reis! Per cert, a mi en el tennis, no em guanya ni la wii!!!

David Aleu ha dit...

El primer cop que vaig jugar a la Wii a casa d'un amic, vam estar com 4 hores amb el de tenis. A l'endemà tenia unes agulletes de cal deu, pitjor que si hagués jugat a tenis de veritat.