La meva llista de blogs

19 de març 2008

Turistes horroritzats amb raó

(Font: 20 minutos)
http://www.20minutos.es/noticia/361290/0/toros/corridas/monumental/
Un grupo de turistas «australianas» salen de la plaza Monumental de Barcelona horrorizadas tras presenciar una corrida de toros.
No pensaba que las corridas de toros iban a ser asíUna asociación antitaurina ha colgado en Youtube una grabación en la que se ven las reacciones de horror de las turistas asistentes a una corrida en la plaza barcelonesa.
"¡Vergüenza!", dice una. Otra no puede esconder las lágrimas y se tapa el rostro después de ver un espectáculo que seguramente no era tal y como se lo imaginaba. «No pensaba que iba a ser así», afirma otra de las asistentes a la corrida.
Difusión por Internet
Una asociación antitaurina ha encontrado en el canal de vídeos Youtube una ventana al mundo para difundir su campaña contra la celebración de las corridas de toros en Barcelona.
Voluntarios de la asociación antitaurina piden a las turistas que plasmen su firma contra la celebración de corridas.
__________________________________________________
Entrenament dimarts
CÓRRER - 1h
SPINNING – 1 sessió
Avui dimecres he de fer 60 Km en bici. Si plou, no em quedarà més remei que substituir-los per bici indoor. Ja sé que no és el mateix però val més això que res!

6 comentaris:

rogero ha dit...

cullo, posa el link que es interessant això!! merda de setmana santa, dies que tenim per entrenar i fa un temps de pena. Moral!

Kevin "lotioplanxa" ha dit...

Com a curiositat..a Girona i Lleida, el PACMA (Partido Antitaurino Contra el Maltrato Animal) va obtenir més vots que els Ciutadans que han despilfarrat tant amb propaganda. A més, és un dels partits més votats a tot Espanya, després dels partits polítics principals.

De totes maneres, jo no estic ni en contra ni a favor de l'espectacle taurí, m'agrada però no em faria res que desapareixés. El que és trist és que hi ha gent que hi està en contra, i després té gossos tancats en pisos de 50 m2

karli ha dit...

El tema akest hem posa negre!!! soc antitaurí a mort, i això que d'horoscop soc Taure!!!! com diu el Rogero possa el link que el vull veure...
Es preveu una setmana santa xunga xunga xunga en kuant al temps!! kin fastic tota la setmana currant com un cabró i els dies que toca disfrutar...aigua!!!!!!!!

Jordi ha dit...

Sí que ho he llegit avui mentre esmorzava al 20 minutos i m'ha cridat l'atenció!! Realment els venen la moto de típical Spanish i s'hi apunten amb els ulls tancats sense saber on van.

robert mayoral ha dit...

avui transició 100+10, amb lleugera pluja a les dues carreres, no HAY DOLOR!!!
si toca toca, plogui, faci vent o nevi.....

Mariona ha dit...

Rogero i Karli, ja us he posat el link. A veure si se'ns arregla una mica el temps per aquests dies!!!

Kevin, jo hi estic totalment en contra de fer patir un animal per no res. Però tens raó que hi ha altres formes de fer patir els animals, que no són tan evidents.

Jordi, això hauria de desaparèixer, sembla estrany que encara existeixi al segle en que estem...

Robert, jo al final he fer 2h 21' bicicleta indoor i l'he cagada perquè al final gairebé no ha caigut ni una gota!...