La meva llista de blogs

11 de març 2008

Trepitjada: de PRONADORA a NEUTRA


Fa temps que estic donant voltes pensant quin pot ser l'origen de la forta periostitis que he patit (i que de tant en tant encara dóna pel sac). Una de les hipòtesis que més números presenta és el canvi en la trepitjada causat per les plantilles: En qüestió de poc més d'un any, m'ha canviat la trepitjada de PRONADORA a NEUTRA. Això en principi és una millora, però no cal ser un gran entès per veure que aquest és un canvi molt bèstia i que alguna conseqüència o altra ha de tenir. I és que el cos és una cadena, tot va lligat. Tanmateix, amb el gel i els automassatges fisio-esportius que em faig cada dia, ho vaig portant força bé.
10/03/08: CÓRRER 40' + 2 SPINNING
11/03/08: CÓRRER 70' amb una temperatura molt agradable

5 comentaris:

Miguel Angel ha dit...

Tens raó. Pot ser que el motiu de la periostitis sigui el canvi en la trepitjada. Fàs exercicis per reforçar bé tota la zona del peu (tibial, turmell,...)? A mi em va molt bé treballar amb el Bossu. Podries provar diferents exercicis almenys per prevenir futures patologies.

Anònim ha dit...

L'adaptació a les plantilles ha de ser molt progressiva. Hauries d'haver minvat els km quan et van posar plantilles i anar augmentant progressivament. Còrrer sobre terra i no amb asfalt ajuda molt i una mica menys de pes també.

Jordi ha dit...

Uff!! Aquests noms sonen a espècies extingides fa mooolts anys...

Mariona ha dit...

M. Angel, no tenia ni idea de què era el Bossu, ho he buscat al google i he vist que era mitja pilota, jeje

Anònim, gràcies. Es nota que tens experiència, tu també ho has patit?

Jordi, si oi? jeje

Anònim ha dit...

si