La meva llista de blogs

9 de set. 2008

Amstrong podria tornar al Tour 2009

Font: SPORT 09/09/08
"El estadounidense Lance Armstrong, siete veces ganador del Tour, podría volver a competir en la ronda gala el próximo año, según publica la página web VeloNews.com, que cita fuentes familiares del ex corredor. Arstrong, que se retiró en 2005 y cumplirá 37 años el próximo mes, competiría tan sólo en cinco carreras; el Tour de California, la París-Niza, el Tour de Georgia, la Dauphine-Libere y el Tour de Francia, con el Astana, el actual equipo de Alberto Contador, según esta publicación especializada en ciclismo. El regreso de Armstrong con el Astana, dirigido por el belga Johan Bruyneel, con el que consiguió sus éxitos en el Tour, estaría además avalado por fichaje por el equipo kazako de otro ex director del ciclista texano, Dirk Demol, que se unirá al grupo de Alberto Contador la próxima temporada.Los detalles de este sorprendente regreso los dará la revista Vanity Fair en la edición del próximo mes, según VeloNews, que afirma que Armstrong no se ha planteado volver ni por dinero ni por más títulos, sino para acabar con las dudas sobre sus victorias, por lo que estaría dispuesto a publicar "en la red" los resultados de todos sus controles sanguíneos."

16 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Ja ho he havia llegit per alguna web. No se que pensar. Si va al Tour no crec que vagi a fer de gregari d'en Contador i després de 3 o 4 anys sens competir no crec que estigui al nivell de les besties pardes de la carretera. Tot em sona a una mica de marqueting. Però ja veurem que passa.

Fran ha dit...

Jo també penso que és un tema de màrqueting. Però seria una llàstima si no el va bé i el tenim que veure arrossegant-se, amb tota la seva llegenda. Si pensa que encara té piles, benvingut!

van krujem ha dit...

POR BIEN DEL CICLISMO QUE NO VUELVA ESE DOPADO Y TRAMPOSO, PREPOTENTE Y GILIPOLLAS, QUE SE QUEDE EN CASA CUIDANDO DE SU DOSIS DE VENENO, LASTIMA QUE NO LE PILLARAN AL BOMBERO , BUENO MARIONA UN SALUDO

Karpas ha dit...

Comparto la opinion de Van krujem.
Si Ullrich y compañia que rodaban bien cargaditos no podian contra el y ademas de una manera escandalosa, como iria el bicho??
Lance = USA = $$$ = ...

Saludos!

Ferran Vila ha dit...

Bé jo no volia encendra el foc, però també s´cc de la opinióde Van Krujen i d'en Karpas. Mai em va caura bé y està clar que le seves mostres congelades van donar possitiu amb les noves tècniques de detecció. Si aquest any no han deijat correr al Astana l'any vinent amb el Armstrogn al equip tampoc els haurien de deijar correr.

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Enveja, és el més gran que ha donat aquest esport i tots s´han d´agenollar davant del seu afan de superació, mentalitat, força i control de carrera. Qui no recorda la jugada de Poker que va fer a la Madeleine...Si torna farà un gran favor a aquest esport decadent en la seva versió professional. No se si guanyarà el Tour, però seguiria essent el rival a batre tot i tenir 37 anys i 3 o 4 d´inactivitat. Si s´ho proposa el guanya, des de que va marxar no hi ha ningú amb cara i ulls capaç de er-li hombra.
http://loputoamo.blogspot.com

Oriol Figuerola ha dit...

Coincideixo amb karpas, van krujem i ferran vila, aquest home anava enxufadissim de tot, i la prova és que guanyava a tios dopats com ullrich, basso, mayo, i un llarg etc. (per desgracia). Tenia els millors metges que la NASA li podia oferir, i a més tot l'equip USPostal/Discovery anaven com ell, si no com s'explica que arribessin els 9 de l'equip entre els 50 primers de les etapes de muntanya; i que Hincapie (classicoman per excel.lecia) guanyes una etapa d'ala muntanya, i...... bé, paro que m'encenc, i no acabaria.

JORDI RUBIO COMPTE ha dit...

Quan aquest home es passava de xulo i dopat al juliol, a mi m'entrava una vena hooligan...
Espero que no torni, xq pot tornar a passar por pels Pirineus.
M'agrada veure pro-Ullrich's pels blogs. De fet, aquí queda demostrat que ho som quasi tots.
Mariona no posis notícies d'aquestes que se'ns pugen les pulsacions!!!

Ferran Vila ha dit...

Veus ja deia jo que millor no encendre el foc...però és que ens va la marxa, je,je.

miquel ha dit...

Sapiguen lo mediatic que es,vol sortir als mitjans i guanyarse una pasta.

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Si! mediàtic i xulo tot elq ue vulgueu, però es qui més estil te sobre la bici, qui millor domina una cursa i sotmet als rivals tot i no estar bè. Els primers anys d´Armstrong guanyant Tours va ser una mica groller però desprès va millorar molt els modals i va donar molt espectacle. Fa un favor molt gran al ciclisme tornant. Serà el que vulgueu, però fins que no es demostri que anava dopat no se´l pot posar a l´altura de purria ciclista comprovada com Ulrich, Basso i companyia i si és hàbil fins i tot amagant el dopatge a la vegada que el persegueix aferrissadament pues visca la contradicció que voleu que us hi digui... Go Lance sempre!

Mariona ha dit...

Veig que s'han encès una mica els ànims. Ja està bé una mica de tant en tant jajajjajja... Salutacions i gràcies pels comentaris! Sempre és bo tenir diferents opinions.

Jordi ha dit...

Per treure's el barret el que ha fet Lance Amstrong! Tot un exemple de superació!

ninu ha dit...

No crec que torni........ a part la gracia estava en veure com es picava amb l´Ullrich!!!!!!

No tinc cap dubte de que anava enxufat..... oi que era bonic??!!!

El seu 5é tour es dels mes guapos que crec que hem vist tots mai, i perque va caure Beloki..... que anaven tots fins a dalt???...... Esta clarissim!!!!!!

Pero com que no el van enganxar: GO LANCE!!!!! (Pero no tornara.....), per tant... GO PURITO!!!!!!

ninu ha dit...

Salutacions Mariona!!!!

M´ho he deixat......

Mariona ha dit...

Jordi i Ninu, sembla que Lance ha confirmat el seu retorn! L'haurem d'anar a veure a bcn!