La meva llista de blogs

11 de set. 2008

Compte enrere

Falten poques hores per la Marnaton (dissabte 13) i estic ben acollonida. Això de nedar 6 Km, la majoria a mar obert, és una animalada pel meu nivell mediocre de natació!! No estic segura de com em pot anar. Tot dependrà de si bufa el vent, és a dir, de com estigui l'estat del mar. Les previsions indiquen pel dissabte tramuntana força 5/7 així que telaaaaaa!! L'organització ha donat el diumenge dia 14 com a alternatiu en cas que les condicions no siguin bones, o bé un circuit alternatiu més curt pel mateix dia 13. El que és segur és que gaudirem d'un entorn i d'uns paisatges extraordinaris. La sortida es fa des de Cala Jugadora al Cap de Creus i l'arribada és a la Platja Gran de Cadaqués. Aquest és un dels pobles més bonics de la Costa Brava.

10 comentaris:

Ignasi Maraton ha dit...

hola mariona, quina pena la punxada a banyoles, als tri no porteu recanvis per canviar la roda si hi ha una punxada? Molta sort a la marnaton, prent-ho amb calma i a pasar-ho be.

Unknown ha dit...

Vinga no t'acollonis Mariona que tu pots, ja veuras com passara volant... Els primers metres molts nervis i mal de panxa però a mida que vagin passan els metres cada vegada estaras més tranquila....

MOlts ànims i molts sort...

robert mayoral ha dit...

va home ja serà menys, segur que el mar no estarà pitjor que a l'ampolla aquest any, això si l'aigua prou més fresqueta....

karli ha dit...

Mira tia akests dubtes ja els has tingut quan t'has enfrontat a altres grans reptes i sempre n'has sortit guanyadora, així que valor i a l'aigua que això es teu!!!!
Ja veuràs com anirà be!! molts ànims desde la costa del maresme!!!

vice sport ha dit...

No et preocupis, estaras envoltada de molta gent i no crec que et surti un peix carnisser a atacarte justament a tu, per mol bon cul que tinguis (o aixo diuen) jajaja
anims, i tranquila que el gusanillu abans de la carrera tothom l'ha tingut alguna vegada, sinó pregunta que per aqui n'hi ha uns cuants que t'entenen perfectament.
¡¡¡Només es una mica d'aigua!!!

jag75 ha dit...

Mariona,
no estiguis taant preocupada1Braçada a braçada i pim, pam, pum: els 6km al sac.
anirà molt bé
ens veiem aviat
jag75

Mariona ha dit...

Ignasi, encara que portés recanvi, no sé canviar la roda! jajjaa

Susagna, faré el que podré. A veure si ens veiem aviat!

Robert, amb el neoprè no notarem tan que l'aigua està fresqueta. Fins demà!!!!

Karli, gràcies pels ànims i ja us explicaré com ha anat l'aventura.

Vice sport, no sabia que es deia això de mi, m'he quedat flipada! En fi, més val que sigui així que no el contrari jeje

Jordi, aniré fent pim pam i si arribo última s'hauran d'aguantar jajajja

MARTÍ-DOLORS-HUG ha dit...

HOLA MARIONA, MALA SORT A BANYOLES AMB LA PUNXADA...BÉ N' HI HA D' ALTRES, OI??? SOC LA DOLORS, LA JUTGE DE TRIATLÓ I QUE EN FA ALGUNA DE TANT, QUANT NO FAIG DE JUTGE O EM DEIXA EL NEN, PER CERT COM T' HA ANAT LA TRAVESSA???ESPEREM QUE BÉ, ENS VEIEM AVIAT I CUIDA'T.

Fran ha dit...

Anims Mariona, no serà res, tu hi pots.
A més, amb el teu nom no tindràs problemes amb les ones ;-)
Nomès has de vigilar amb els taurons de l'enquesta.
Sort, maca.

Anònim ha dit...

Molte sort Mariona!!
estarem pendents!!