La meva llista de blogs

2 de set. 2008

Ferritina sota mínims!!

Ja tinc els resultats definitius de les darreres anàlisis que em van fer per estudiar detalladament la sèrie roja i m'he emportat una nova sorpresa. No és que tingui la ferritina baixa no, és que la tinc baixíssima!!!!!!!!! En canvi, la transferrina la tinc bé. No hi ha qui ho entengui. La doctora m'ha receptat ferro gradumet però no sé si prendre-me'l. I mentrestant avui 1h 20' de NATACIÓ contínua a la piscina de 25 m molt ben acompanyada tota l'estona per tris, irons cracks i nedadors de competició :-)

14 comentaris:

Oriol Figuerola ha dit...

El ferrogradumet va bé Mariona, jo me'l vaig pendre perqué me'l van receptar com a precaució, ja que encara no estava baix però amb els "tutes" que ens fotem em podia baixar, i la veritat és que a mi personalment em va anar bé, no fa miracles però la ferritina et puja. També em van receptar àcid fòlic, que ajuda a absorbir el ferro, no sé si a tu també t'ho han receptat.

A cuidarse el ferro, noia!!

Tr3sk ha dit...

No se que dir-te reina!!!..porto anys amb aquestes capsules vermellles..estic mesos amb elles..i pujo.. les deixo i torno a estar sota minims!!No crec que sigui la sol.lució estar sempre amb pastilletes!!
Avui desprès de la presentació de la Mm'08..començo a asimilar on m'he ficat!!!
És conya, em fa molta il.usió estar a la sortida d'aquesta marxa única!!!

Fran ha dit...

Caramb, Mariona, un altre ensurt, a veure si t'ho poden controlar i ens quedems ja tranquils. Ànims!

ninu ha dit...

Alfalfa!!!!!!!!!!!!!ALFALFA!!!!!!!!!! Carn de cavall, berberechos,musclus, etc,etc Tot afegint sempre llimona!!!!!!!!!
El ferrogradumet es molt molt util. Sino Ferroproteina i Foli doce!!!!!! Has de complementar la dieta!!!!! tr3sk, te part de rao....no tot son pastilletes.... pero en el teu cas son mes que necessaries........!

No juguis amb el fisic, els atletes us heu de cuidar.....
T´ho diu un expert en anemies, lesions rares, etc,etc.......

Em diuen NINU per alguna cosa......

No et descuidis!!!!!!!!!!! Salutacions.

robert mayoral ha dit...

el ferrogradumet es fluixet, mira algun en ampolla beguda...serà més ràpid....i pren vitamina c, suposo que te l'hauran receptat també, que ajuda i molt a assimilar el ferro!

b. ha dit...

Noia de ferro, ànims i a millorar-se!!!

Tenir els dipòsits de ferro baixos és més habitual del que ens pensem, sobre tot pel que fa a les dones. I la ferritina no surt reflectida a les analítiques normals... Simplement s'acostuma a detectar pels nivells baixos d'hemoglobina, i és llavors quan es fa fer un anàlisi més exhaustiu. Per desgràcia, també ho vaig patir fa temps...

Ara bé, jo de tu em prendria el ferro fins que notés millora (que es nota) i després només als períodes de menstruació. La combinació de ferogradumet + Vitamina C va bé, i si el suplement de ferro pot ser en ampolles, millor que millor; te un gust agradable i el teu estòmac t'ho agrairà.

Vida normal, dormir bé i menjar sa!

Una abraçada des del sud. ;-)

rogero ha dit...

mariona!! no et preocupis, fotli canya amb la teca i au, a seguir pujant muntanyes, jejeje. ens veiem diumenge al pantà!

SanTiago Pons ha dit...

Mariona, Mariona, t'has de cuidar eh! m'has animat a penjar els meus del mes d'abril passat, jejeje, fes-hi un cop d'ull ...

Jordi ha dit...

Hola Mariona!! Ja tornem a ser per aquí!! Tornem a la normalitat de nou... quina llàstima!! Cuida't i fes cas del metge, que si t'ho ha receptat serà per algo!!

Per cert, impressionant lo del Kilian Jornet!! Jo vaig fer la curta (98 km) i vaig acabar reventat. Imagina't fer-ne 166!! Tot un crack. I lo fotut és que van penatlitzar-lo amb 15 minuts perquè diuen que el van avituallar amb un gel!! Quins collons!! I el volien desqualificar!!

Per cert, com va la preparació de la Matagalls-Montserrat?

Mariona ha dit...

Oriol, a mi no m'han dit res d'àcid fòlic perquè els nivells estan dins de la normalitat.

Tr3sk, suposo que és un fet habitual, però no hi estic acostumada perquè no m'havia passat mai! Ja es va acostant la Mm que guaiiii

Fran, tranki que si no fos perquè m'ho han dit, jo vaig fent com sempre

Ninu, carn de cavall? Pobrets cavalls!! jajajja... Merci pels consells!

Robert, no m'han dit res de la vitC però he sentit a dir que ajuda a assimilar el ferro

Bea, he de veure com assimilo el gradumet, sinó em canviaran el ferro.

Rogero, el diumenge t'explicaré una cosa, que et fotràs un fart de riure...

Santi, les comparacions són odioses jajajja

Jordi, benvingut a la quotidianitat i felicitats pel repte aconseguit, ets un crack!!! I respecte la Mm, diguem que no hi ha preparació jajajja

Jordi ha dit...

No home no!! Ja has abandonat? Però hi participaràs?

Mariona ha dit...

Jordi, sí es clar que hi participaré!!!! Això no m'ho perdo per res del món jeje. Però em refereixo a que preparació específica no n'hi ha... ai ai ai

ninu ha dit...

Mariona,Mariona..... La carn de cavall te l´has de menjar quan els cavalls estan morts......je,je, a veure si començaras a mossegar culs de "potrillos"!!!!

Salutacions

Mariona ha dit...

Ninu, jajjajaj molt bona aquesta! És que em fa pena menjar cavall, encara que estiguin morts! Em faré vegetariana jeje