La meva llista de blogs

7 de set. 2008

Punxada

Amb la Mònica poc abans de començar. Al fons es veu l'Eva protegida de la pluja sota el paraigües (Foto: Amat Artigas)Segons abans del tret de sortida. Estava tocant una cosa llafiscosa amb els peus i morint-me de fàstic aaaggghhhhhh. Ric per no plorar... (Foto: Amat Artigas)
Primers moments de la NATACIÓ. No em vaig posar prou bé les ulleres i m'estava entrant aigua en un ull. Quin desastre!

Triatló olímpica de Banyoles 2008, passada per aigua. Pel que fa a la NATACIÓ aquest any el recorregut era diferent a l'any passat, en forma d'L. M'he trobat força bé a l'aigua, en la mateixa línia que les darreres setmanes. A Banyoles s'hi neda bé, perquè permet anar seguint al fons la línia de boies. Transició aigualida. Sector BICI pedalant amb precaució per culpa de la pluja, i aproximadament en el mateix ritme que l'any passat fins que a pocs Km del final he punxat la roda del darrera i he hagut d'arribar caminant fins a boxes havent perdut ja massa temps i sense poguer finalitzar... Una altra vegada que plogui m'he d'abrigar més en bici, perquè he arribat a casa tremolant de fred i esperant amb candeletes una dutxa d'aigua a 50ºC de temperatura, que se m'ha posat d'allò més bé!
Cal destacar que avui per Banyoles en Santi i alguns acompanyants han estat donant voltes al voltant del llac i han fotut una bona pila de Km 300? 400? Què sé jo... Esteu ben sonats! jeje... I finalment dir que avui he tingut el gust de conèixer personalment alguns bloggers o internautes: Miguel Angel, Alba, Sandri, Dani, Lluispatins, Lara, Jud, Vicesport, ... I també saludar-ne molts altres ja coneguts. Això és tot, dissabte que ve toca la bogeria de la Marnaton. Sortiré viva de l'aigua?

8 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
robert mayoral ha dit...

llàstima lo de la punxada, encara que ja posats i mullats, podries haver acabat per entrar en calor....
bueno ens veiem a la Marnaton, allà ben passats per aigua, jeje!

Miguel Angel ha dit...

Osti, quina llàstima! Mentres estava a la primera volta del running vaig veure't arribant amb la bici i ja em donava la impressió de que alguna cosa et passava perquè anaves quasi aturada. Ara ho entenc!
Jo tampoc anava gens abrigat i després de la cursa vaig agafar mooooooolt fred. Quina rasca!
Encantat d'haver-te conegut i ens veiem a Barceona!
Una abraçada!

Sandra ha dit...

Quina mala sort haber punxat!
Ara a veure si no engaxes un encostipat, perque anaveu tots ven remulltas

Fins la proxima i encantada de coneixet en persona ;)

Mariona ha dit...

Robert, això de Banyoles ha estat una prèvia de la Marnaton ben remullats! Enhorabona per la mitja i fins aviat!

Miguel Angel, m'he de canviar les cobertes, perquè tinc punxades cada 2 per 3. Les pobres ja porten 5000 Km! Salutacions i a reveure!

Sandri, quina pallissa de Km ahir! Enhorabona i deixa'm el teu mail que et passaré un parell de fotos que tinc teves. A reveure!

Tr3sk ha dit...

Reinaaaaaaa, vam pensar molt amb tu!!..fins i tot hi havia moments que pensava que estaves a Sabadell!!

Has de venir si o si a la próxima sessió técnica, eh!!!

Pots veure les fotos a: http://picasaweb.google.com/efontecha3

Maria ha dit...

Nomes veient el cel...se´t passen les ganes de fer res! Quina mala sort!
Bueno a Barcelona farà bon dia!!!!

daniel leiva posadas ha dit...

mariona tenias que a ver seguido con la rueda pinchada como lo hizo olano en el campeonato del mundo y te habrias quedado con todos!!