La meva llista de blogs

4 de febr. 2009

Circuit Melcior Mauri

Per fi avui he pogut sortir en bici, tractant-se d'un dia entre setmana. Ja no recordo quina havia set l'última vegada... He fet un total de 60 Km, que per sortir a les 16:30 de la tarda d'un mes de febrer, no està malament. Els últims 10 Km els he acabat de fosc al tontòdrom Melcior Mauri, un circuit ciclista de 500 m que tinc al costat de casa. Estava allà soleta donant voltes com un hàmster jajjajaaj... Això només ha fet que començar. A topeeeeeeee!!!!!

5 comentaris:

van krujem ha dit...

eso esta de puta madre, el circuito, joder eso es ser afortunada, la gente entrena en poligonos y con luz, aprovecha el circuito , un saludo y tope

Edu Luque - edumac75@gmail.com ha dit...

el circuit te una pinta brutal i a sobre amb llum!!!!! quina sort!!!!!!!

ninu ha dit...

Això de entrenar de nit ja es molt pro!!!!

Per cert, em pensava que els reis t´hauien portat un casco nou....ejem,ejem!!!! No vas dir que t´el canviaries....¡¡))))¿¿¿¿????

Salutacions desde el Baix Camp

P.D: Com va el trocanter!¿????

rogero ha dit...

jajaja, al final el teu casc serà mític e! Escolta, què és això de dissabte? explica, explica... per cert, has comprat les fundes de pati verdes pistatxo? recorda q en vull unes e! dmà al club a les 5:30 per nedar una mica?

Mariona ha dit...

Van es cierto, el circuito está de coña y bien iluminado. No entiendo porque no hay nunca nadie! La música está de pm. Un saludiño

Edu, tot bé però pel meu gust és una mica massa curt. Per fer 100 Km hauria de donar 200 voltes!

Ninu, el trocanter afortunadament no em molesta per pedalar. Però caminant, vaig coixa! juas

Rogero, hi ha una sortida en bici conjunta prevista pel dissabte a les 8.30 a Sabadell. Aniré a comprar les fundes verd fosforito. Aniré a nedar però una mica més tard! Ens veiem.