La meva llista de blogs

30 d’abr. 2009

Admirable

El 17 de gener encara anava enguixat. Una caiguda amb la bicicleta de muntanya el passat mes de desembre li va fracturar el cúbit i el radi. Set setmanes parat amb el braç immòbil. Mentre els favorits al triomf a la Volta a Castelló començaven a rodar i rodar Km per adquirir resistència, Ibon Zugasti es dedicava a caminar amb peses per la muntanya. La recompensa a tot aquest esforç li va arribar aquest cap de setmana passat, a Vistabella, on es va proclamar campió de la ronda provincial després de l’última etapa, Castelló-Vistabella, de 139 Km, en la qual Sergi Escobar (Cosaor) es va endur la victòria a l’arribada.
Entrevista a El Diario Vasco

5 comentaris:

Clara ha dit...

És cert mariona, aqui és on es demostra la lluita i l'esforç per recuperar-se..comparteixo la teva admiració ...Petons

liki ha dit...

És un fora de sèrie, està a totes, però ull que el seu relleu natural apreta per darrera. Dissabte 5è i diumenge apunt de donar la campanada i és de la comarca... Ebri al poder!!!

Bluesbiker ha dit...

En Zugasti es tot un crack i un exemple a seguir als que ja no tenim 20 anys, ni 30.......

Mercè ha dit...

Mariona, gràcies per atendre'm tant bé l'altre dia a la duatló de Vic, m'ha costat recuperar-me més aviat fisicament, les cames sobretot i com que no he parat de correr a peu per preparar Isaba encara me les noto, pero de la hipotermia estic molt bé, ni encostipat ni res (será la PNI.. i que vam arribar al CNVic a temps).
Apa a entrenar!

Mariona ha dit...

Clara, estem d'acord.

Liki, quin nivell tenim a la nostra comarca! Per cert, a veure si actualitza el blog jeje

Bluesbiker, la força de voluntat mou muntanyes!

Mercè, m'alegro que estiguis totalment recuperada, malgrat tot espero que t'hagin quedat ganes de tornar a Vic :-)