La meva llista de blogs

6 de maig 2009

La Volta presenta un recorregut per "competir" amb el Giro

La Volta a Catalunya s'aferra a etapes "espectaculars" com la que finalitzarà a Andorra, per paliar la coincidència amb el Giro d'Itàlia. El president de la Volta ha reconegut que aquesta coincidència en les dates "no és bona". "Dues curses ProTour en una mateixa setmana no funciona ja que no és bon per nosaltres ni per a ells. S'ha de buscar una solució per tal que la Volta surti d'aquestes dates", va valorar. El recorregut de la 89 edició, que es disputarà del 18 al 24 de maig, amb grans etapes d'alta muntanya i amb un final inèdit al Circuit de Catalunya, tindrà l'etapa reina a la quarta jornada, amb quatre ports de muntanya i amb un final en alt de categoria especial a Andorra, al Coll de la Botella (2030m). La cursa començarà el 18 de maig amb una contrarrellotge plana de 3,6 Km que finalitzarà al Passeig Marítim de Lloret de Mar.

2 comentaris:

Tr3sk ha dit...

No puedo ser más gafe!!..me pierdo el sábado la Milla de Cornellà y ahora esto....grrrrrrrrr...menos mal que disfrutaré del Half!!..a topeeeeeee!!

Daniel Lopez ha dit...

Me parece patetico un final de vuelta en el circuito...
Quien se podra acercar???
Como podra ir medio bcn???
Resumiendo me parecemuy bien la pasta quien lo ponga pues que la etapa acabe alli,pero un final de vuelta en un circuito,creo que no es la mejor manera de promocionar la vuelta....