La meva llista de blogs

5 de maig 2009

Talent al Liquigas

Escalador pur, Roman Kreuziger confirma el seu talent a la muntanya. La perla de 22 anys de l'equip Liquigas es va imposar el passat diumenge al Tour de Romandia. A l'últim Tour ja va posar de manifest unes condicions físiques excepcionals per les grans proves per etapes.

Per la seva banda, Ivan Basso s’està preparant intensament pel Giro. Aquests dies entrena 9 hores – 290 Km- rere moto. Armstrong creu que Basso és el favorit per al triomf del Giro del centenari.

4 comentaris:

JORDI RUBIO COMPTE ha dit...

LA i Basso favorits per una prova??? Qui ha activat la màquina del temps? Això ja fa temps que no es porta!!!
El més greu de tot, és que segurament sigui veritat (tant de bo que no). Això voldria dir dos coses: una que no hi ha talents 'joves', i l'altra, que les dues velocitats encara existeixen.

liki ha dit...

TOTALMENT D'ACORD AMB TU JORDI, ESPEREM QUE ELS JOVES SIGUIN CAPAÇOS D'ANAR ENDEVANT I DEMOSTRIN QUE SI QUE HI HA NIVELL I QUE NO ÉS NECESSÀRI QUE ALGUNS PERSONATGES AMB FAM DE PROTAGONISME TORNIN A LA COMPETICIÓ OCUPANT UNA PLAÇA QUE SEGURAMENT SERIA PER ALGÚ MÉS JOVE.

Joni Basso ha dit...

Pedazo de monstruo el Armin Van Buren, como para no meterlo en la radio...

Yo lo vi en directo en Ibiza y es un makina.
Tiene un temazo que no se como se llama pero qe es espectacular, intentare meterlo en mi blog.

Suerte en Remences

Mariona ha dit...

Jordi i Liki, si totes les barbaritats que està fent Armstrong serveixen per popularitzar i incentivar el ciclisme, benvingut sigui!!! Ens veiem diumenge cracks!

Joni, no te pierdes ni una, tu sí que sabes ;-)