La meva llista de blogs

15 de gen. 2008

Els dimarts no m'agraden...

Doncs el dimarts és l'únic dia de la setmana que treballo a la tarda, i entre una cosa i l'altra, acabo la jornada a les 20.15. Així que els dimarts els dedico a fer el que es diu DESCANS ACTIU o més aviat un: em-fa-mandra-entrenar-a-les-8-del-vespre... Admiro els que us poseu a pedalar o a nedar o a córrer a aquestes hores del dia. Jo no podria!! Doncs avui no he fotut res i em sento malament. Tan sols m'he limitat a fer una sessió de sol de 10 minuts i cap a casa. I per acabar-ho d'adobar, sortint del Solmania he vist 3 nois corrent a un bon ritme pel carrer. Quina enveja! Estem malalts... xD. El proper dia 3 de febrer m'agradaria venir a fer una mica d'entrenament a la mitja de Granollers, ni que sigui sense dorsal. Estic segura que hi haurà un gran ambient :-)

11 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Vinga Mariona el 3 a Granollers. El Karli i o hi serem segur i mes mes blogers. Ah! si un día descanses tampoc passar res, eh?, je,je.

IceXavi ha dit...

Jo també m'estic passant aquest matí del dimarts a casa... No pateixis que descansar un dia també va bé, jo crec que avui ho faré...jejeje Vinga anima't a Granollers!! Jo hi aniré!!

Una abraçada!

ivan ha dit...

mariona¡¡¡
jo no estic encara gens fi, pero com a minim no tinc dolor.

fare granollers encara que sigui a ritme tortuga, alla ens veurem¡¡¡

ivan

Jordi ha dit...

Estic amb tú!! Sóc incapaç d'anar al gimnàs o sortir a córrer a les 8 de la nit!! Deuen ser els costums adquirits, penso... O gent que viu dos hore més tard que tú, és a dir, que potser tú t'aixeques ben d'hora i ells s'aixequen dos o tres hores més tard que tú!! És una teoría inútil la que acabo d'exposar, no? jejeje

Antoniu ha dit...

Treballes una tarda a la setmana i tens enveja de tres tios que corren per la nit?

Mariona... amosnomejodas :)

Una abraçada i tranqui dona.

Oscar 1977 ha dit...

A mi sempre m'ha costat tant aixecar-me d'hora com anar a entrenar tard, sempre he preferit un entremig. Per a la preparació de Florència, un dia vaig quedar amb el Jordi a dos quarts d'onze de la nit per fer 15 km.!!! ni en l'època canyera ho haguès fet!! Si que sereu penya bloggera a Granollers!!! estic per demanar-me permís a la feina aquell dia!!!

Tr3sk ha dit...

T'espero a Granollers!!!..o si no tens el calendari ple..Terrassa, Gavà, Barcelona...no hi ha excusa per venir a veure'm!, eh!!jajaja

B3sitos wapi!!!

Mariona ha dit...

Ferran, a Granollers haurem de trobar-nos almenys 1 hora abans, amb tanta penya!! jeje

Xavi, ens veiem a Granollers! :-)

Ivan, repetim foto a Granollers! ;-)

Jordi, és una bona teoria. Jo sóc de llevar-me aviat. Sóc més diurna que nocturna.

Miki, tothom vol allò que no té...

Òscar, no pots fallar a Granollers!

Eva, ens veiem a Grano wapi!!

Carles B. ha dit...

Anda que ja et val Mariona.... pensa en els que només tenim una tarda a la setmana lliure!!!! :-)))

Mariona ha dit...

Carles, tens raó, no m'hauria de queixar... jeje

Kevin "lotioplanxa" ha dit...

Aquí un que si no sortís mes tard de les 8 del vespre a entrenar, ja no faria esport. El que si que no puc és matinar i anar a còrrer abans del currele.
Els dimarts t'haurien d'agradar més, que els descansos son molt beneficiosos pel cap i pel cos..