La meva llista de blogs

14 de gen. 2008

Post duatló

Veient el gran nivell de forma que tenien la major part dels participant de la duatló, m'he adonat que sóc una piltrafilla i que m'he de posar més les piles! Ahir diumenge ja vaig avançar l'entrenament de NATACIÓ del dilluns. Així que avui he pogut fer 3 classes d'SPINNING seguides i a topeee, molt motivada. He acabat cansadeta però contenta. Sóc molt conscient que el que em trobaré a Niça en el sector bici serà per flipar!!!! Ni més ni menys que com una etapa del tour de les heavys. Així que no es val anar a mig gas a tan sols 5 mesos del gran dia. Es tractarà d'aguantar com sigui, i aquesta filosofia l'he d'aplicar una mica en cada un dels entrenaments diaris. Una cosa que no sabia és que cap a finals de maig o principis de juny, hauré de fer alguna triatló distància B i l'haurem d'anar a buscar a Carcassone o a Elx, encara no ho sé del cert.

7 comentaris:

rogero ha dit...

eiiiiiii! tu tranqui que amb els entrenos que fas estaràs preparada segur! Pensa que el cocu tb s'ha d'anar entrenant i que els dubtes apareixen pero que el treball dóna resultats! ànims i a per totes crac!

Miquel Morales ha dit...

Carcassone te fama de ser durillo, pero es fa en un lloc molt maco i està molt a prop... A mi em coincideix amb LZ si no, el faria.

L'any que ve faré Carcassone+IM Niça

Motoret ha dit...

3 CLASSES SEGUIDES...BUFFF..... estàs pillada!!!

je,je

Anònim ha dit...

Esa foto está hecha!!
Vas a la duatlón de Bcn??
Yo haré la B de Carcassone, ya hablaremos!!
Cuidat

Anònim ha dit...

y haber cuando vienes a mis clases!!!!!!

Oscar 1977 ha dit...

Bona duatlo!! sense els voluntaris l'esport quedaria coix. A sobre has fet de reportera... i has agafat més ganes d'entrenar mentre miraves!!!! Encara que a tú no et cal més motivació, campiona!!!

Mariona ha dit...

Roger, espero anar-ho assimilant tot bé com fins ara!!

Miquel, fes Carcassona i Niça aquest any i així coincidim ;-)

Jordi, estic fatal fatal jjaja

Alex, duatló de bcn? No se no se. Jo el que em diguin! A creure... Estic ansiosa per anar a les teves classes!! jeje

Òscar, tinc la motivació pels núvols!! Que forta que està la gent, n'hi ha per flipar!