La meva llista de blogs

9 de febr. 2008

Bicicleta de carretera

Avui veient que feia un bon dia i un fred suportable, he anat 2 horetes en bici de carretera. Feia tant de temps que no l'agafava, uns 3 mesos, que les rodes estaven massa baixes. Així doncs, la primera cosa que he fet ha estat anar a inflar-les a l'estació de servei. Com sempre, he demanat ajuda al personal d'allà. La veritat és que avui m'he fixat amb detall com ho feia i prometo que ja ho he après i no ho demanaré més. Primera lliçó com inflar les rodes, està superada. La propera lliçó serà com canviar la càmara d'aire. Però això ja és un nivell una mica superior ;-). M'he trobat en forma anant en bici, sembla que les matxacades que he fet amb l'spinning m'han anat bé per mantenir una mica el nivell. Demà molta més bici!!

5 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Canya a la bici, jo no vec el moment de tornar a pedalar.
Per cert i sene que ningú s'ho prengui malament, però alucino del desconeixement total de mecnica que tenen molts triatletes, algo impensable en el mundillo biker. Cuant vas en bici, sobre tot si fas molts quilometres una autosifciència mínima és indispensable, mes encara si fas MTB. moltisima gent no sap cambiar cameres i ja no diguem "tronchar" una cadena o ajustar un canvi. I si un dia palmeu per mecânica a 60 km de casa?. Perdoneu la "chapa" però és una cosa que he detectat i m'ha cridat molt l'atenció.

rogero ha dit...

eooooo! quina enveja! El mes que ve vaig a comprar-me la de carretera (que ja toca) i sortim un dia ok? Pos mira, jo tp en tinc ni idea així que si algun dia fan un cursillu m'hi apunto, de moment a improvissar com amb els "arreglillus" de casa, jeje! Per cert, avui no m'ha fet falta l'spint!!! ;)

Mariona ha dit...

Ferran, però el noi de l'estació de servei va estar contentíssim d'explicar-m'ho ;-)

Rogero, de conya!! Ja veuràs que xulo és anar en bici de carretera! Un dia hem de fer una sortideta :-)

Jordi ha dit...

Si es que les coses de no fer-les servir s'atrofien... Uy!! Hauria de pendre nota jo també...

Jordi.

Kevin "lotioplanxa" ha dit...

Mariona, agafa una roda vella, i practica a casa, sense presses i sense nervis. La primera vegada costa mooolt, com tot ;)

Ferran, jo soc un d'aquests, però també he de dir que he detectat que tenen més averies els autosuficients per no tenir prou experiència en fer els seus arreglos, que els que com jo deixen la bici a un professional per a que la prepari. L'aspecte negatiu és la pasta que em gasto :(