La meva llista de blogs

24 de febr. 2008

Duatló d'Igualada

Amb el crack Roger Roca. Que vagi molt bé la marató!
EXTRAODINARI!! Solet, un bon dia, recorregut a peu preciós, tram de bici fantàstic, bons paisatges, bona organització, entorn immillorable, etc... No sé per què, però avui m'he trobat molt més bé, per sensacions, que a la duatló de Barcelona, independentment del resultat i la classificació. El tram de bici aprovat, tot i ser força durillo... Corrent no gaire bé tot i que vaig millorant de mica en mica. La periostitis està molt millor.
Amb els bloggers Toni, Luichi i Angel. Plani, la foto on surts tu me l'ha de passar el Toni!! Gràcies a tots pels ànims que m'heu estat donant!!! :-) Amb la Núria Parisa, tot un referent del triatló.

Amb el Xavi Llobet.
_______________________________________________________
El cap de setmana que ve està carregadet. Dissabte 1 de març puc escollir entre: 1) sortida en bici de 70 Km, amb els del club o 2) duatló de Manresa. Diumenge 2 de març hi ha la marató de Barcelona i aniré a fer uns 20 o 25 Km, ja veurem. Em fa il·lusió viure en directe una marató.

12 comentaris:

rogero ha dit...

quina crac! D'aqui poc ja seràs tota una experta. Guarda un espai a la targeta de memòria que quan m'arribi la bici muntem una sortideta e! m'alegro que hagi anat bé! Felicitats!

josep-maria ha dit...

Ei Mariona,,,,,, estàs que no pares......
Molt bé la foto amb el Roger..... tant ell com tota la seva família són uns crack’s.....

Espero que a Barcelona em saludis..... jo hi aniré i m’enganyaré al “globo” de les 3’45 i que passi el que ha de passar....D’aquesta manera faig afinant la posta a punt pel 17 de Maig..... a veure com anirà tot plegat....Estic tenint uns problemes amb el genoll i la bici..... i ja no se si és la posició, les sabates.... ó simplement que m’he fet gran.....!!!! però bé a la sortida del 17 ... tal com diuen el juvenils...”fijo”.

Jordi ha dit...

Endavant amb la progressió!! I en dies com aquest amb sol i bona temperatura millor!! Quina sort que no ha estat aquest cap de setmana la de Barcelona, perquè sinó haguèssiu competit en mig de la boira!!

Mariona ha dit...

Rogero, tu sí que ets un crack, el que has fet avui és impressionant! Felicitats!!

Josep Maria, ens veiem el diumenge a Barcelona! Vinga a topee que ja queda menys pel gran dia Ironcat!!! Cuida't aquest genoll... fes-t'ho mirar per l'especialista, però podria ser el cartíleg... (doctora Mariona)

Jordi, he patit una densa boira durant tot el viatge d'anada a Igualada. Sort que allà feia solet!

rogero ha dit...

jeje, que va, jo he punxat a la 3a hora, veiessis els cracs de davant... veig que encara em queda per fer!

Oscar 1977 ha dit...

Quin munt de bicis!!! Així que no la fas sencera? això és perqué no t'acompanyo, ohi? je,je... Si tens clar per on estaràs diumenge, m'apropo i ens fem unes foticos com dius tu. Salut!!

Anònim ha dit...

....ejejeje, foto amb en luichi... que bo!!!
el proxim dia avisa'm que m'apunto a la festa.

salut i força !!!
records xavi-st.celoni

Carles B. ha dit...

Si vas a Manresa i enganyo a la Olivia per que també hi vagi vindré a fer de pomponero ;-)

Felicitats!!! estàs millorant cada dia!!!!

robert mayoral ha dit...

una altra més al sac! mai et falta la foto amb els cracks i guanyadors, eh???
felicitats i a seguir acomulant kms i curses!

Kevin "lotioplanxa" ha dit...

Felicitas per la cursa Mariona, realment va fer un dia esplèndit. Ja hi vaig anar l'any passat, i aquest vaig dir que repetiria

Mariona ha dit...

Rogero, no es pot ser el primer quan fa 4 dies que has començat...

Oscar, suposo que el diumenge estaré per la Pça Spain, però encara no ho tinc clar!

Xavi, jo tampoc sabia que em trobaria amb el crack dels 400, en luichi, jeje

Carles, no falleu a Manresa! :-)

Robert, que no falti mai la foto amb els cracks. Em doneu energia positiva!!

Kevin, uppps no et vaig veure jo tampoc... jeje

karli ha dit...

El primer felicitarte per el resultat del duatló i per les bones sensacions que dius que has tingut, això es el mes important que et notis be...
Diumenge veuràs la grandesa de la marató, t'aconsello que facis els darrers 20 ó 25 kms, l'important però es que vegis el patiment de la gent als darrers kms. a mi es el em va enganxar a fer la marató en el seu dia...
A veure si ens veiem per Barna!!!