La meva llista de blogs

27 de març 2008

25 i 26 de març

Dimarts vaig anar al el fisio i em va fer una descàrrega muscular de bessons i tibials que estaven com a rocs. Realment em convenia. He quedat com nova. Em va trobar millor de la periostitis. Ahir dimecres em tocaven 60 Km en bici a l’exterior però com que plovia els vaig haver de substituir per activitats sota cobert: 2h 45’, enllaçant estàtica + spinning + spinning, les dues a tope i amb bona música. Avui i demà toca córrer i natació. Pel cap de setmana he de sortir en bici 60 Km (dissabte) + 115 Km (diumenge).
______________________________________________________
D’aquí a pocs dies a Sud-Àfrica comença una prova en btt per etapes, molt dura. Són 966 Km, amb un desnivell de 18529m!!!! La veritat és que hi ha una bona colla de bojos pel món... Per tothom qui la vulgui seguir: www.cape-epic.com

10 comentaris:

Angel Salgado ha dit...

A veure si torna el bon temps , que puguem entrenar com deu mana, que el temps s'ens tira a sobre.

PD: Sobre el tema de les duatlons , tampoc et facis mala sang , que quan un comença a competir i gaudir ja no sap quan parar , ara ja saps que per fer llarga distància, les du sprint estan a les antípodes de la preparacio, jejejej. Ánims.

Fran ha dit...

Allò de Sudàfrica, molt bona motivació, sembla una bestiesa, però ens hem de provar fent bogeries com aquesta. Força, Mariona!

karli ha dit...

No cal anar tant lluny eh per trobar una bona colla de pirats!!!
Ara mateix l'hi estic escrivint a una pirada!! per que tu tambe estas un xic "loca" eh, mira el teu darrer any esportiu i diga'm si tinc raó o no!!!!
Apa que tinguis bones sortides amb bici akest cap de setmana i que el temps ens respecti!!!!
Salut Mariona!!!!

robert mayoral ha dit...

seria un bon entreno per l'Ironman, no t'apuntes???

rogero ha dit...

mariona, si tot va bé i avui tinc la bici m'apunto demà a la de 60! va b? ja vas poder fer re després de la descarregada? jo vaig anar-hi dimecres passat i dijous em va tocar banys de contrastos

Mariona ha dit...

Angel, si, jeje a base de cops també s'aprèn...

Fran, la qüestió és cercar on tenim el límit xD

Karli, jajajjaja... en el fons, tens raó... no cal anar gaire lluny per trobar-ne!

Robert, l'any que ve m'hi apunto (eii és broma eh)jeje

Rogero, a veure si és veritat! Ja fa molts dies que espero aquesta Cérvelo jeje. Ahir vaig anar a córrer però no em va anar massa bé perquè notava encara molèsties de la descarregada!

Jordi ha dit...

La veritat és que no es que estiguin bojos, és que ho porten massa a l'extrem. Ah!! I tenen temps i mooolts diners per fer-ho.

Byk ha dit...

LLastima lo de la Btt perque pega una mica en lluny sinó encar ame ho pensaria...jejejejej!!! No vindras al triatló pirata???

Mariona ha dit...

Jordi, les peles no ho són tot, però ajuden jeje

Byk, en principi, vindrem a l'stage el dissabte!!!! :-)

NEMO ha dit...

Mariona ahir també vaig fer una descarrega de cames, quan tens pedres i no muscles la cosa no tira, jejejeje.

Salut.