La meva llista de blogs

14 de març 2008

Comença la canya

Deixem ja enrere l’hivern, les baixes temperatures, les glaçades, les poques hores de claror nocturna. A partir de dilluns 17 de març començo una altra fase en els entrenaments en el camí cap a Niça en la qual disminueixen lleugerament els metres de natació i augmenten considerablement els de bici. El córrer es manté o augmenta lleugerament. He sumat tots els Km total de bici durant 12 setmanes que em queden i són 3000 Km!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Carretera, prepara’t, que vinc! jeje... Així que ja em puc començar a acomiadar (temporalment) de les duatlons i de l’spinning... L'spinning només per si un dia plou... Tinc programada la duatló de Vic a l’abril i un triatló B al maig (encara no sé quin). Per cert, algú sap què és un mesocicle?

10 comentaris:

rogero ha dit...

caraiiii, tens programació d'entrenament i tot? ja me la deixaràs veure (és el secret mes ben guardat de tot atleta!) Mesocicle és el conjunt de microcicles que formen una càrrega d'entrenament determinada per controlar volums i intensitats (normalment es calcula en km o temps i poden variar depenent del tipus de microcicles (càrrega o descàrrega). Normalment, tot i que no té pq ser així els microcicles s'associen a les setmanes i els mesocicles als mesos. Després hi ha els macrocicles (ja determinent concretament l'objectiu: velocitat, força, volum) per una o més proves en concret. Benu, més o menys seria això

Luigi ha dit...

Molt bé, molt bé, MOLT BÉ

Fa mesos que vas començar la canya, oi?

Mariona ha dit...

Eiii rogero. Gràcies per les definicions. Això de mesocicle em sonava a xinès!

Luigi, ara comença realment. Fins ara molta natació i poca cosa més...

SANTI PONS ha dit...

Mariona,
tingue'm al corrent de lo de remences que jo no tinc pas el cap a puesto ultimament, jejeje ... gracies guapa... petons!!!!

Ferran Vila ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ferran Vila ha dit...

Sí Mariona, avisa al Pons de lo de Remences que ell està a la inopia i jo, si no m'ho diu ell, no m'assavento de res, ja,ja. Mariona "ponganse el cinturon que despegamos", fot-li canya.

Jordi ha dit...

Si fos un Messicicle seria el temps que triga en lesionar-se Messi, però un mesocicle no ho tindria clar...

Apa a fotra-li canya amb la bici!!

Mariona ha dit...

Ferran i Santi, tots cap a remences!!!!!!!!!!!!!!!

Jordi, molt bo això d'en Messi jajajjajaja

NEMO ha dit...

En sorpren el fet de borrar el comentaris meus, però tens tot el dret. No sé si tens algun problema amb pq no ens coneixem, però et respecto i només vui dir-te que endevant amb la teva preparació i molta sort amb aquest repte de tot cor.

Ànims

Mariona ha dit...

Eiii David no passa res. Endavant amb la teva preparació i merci.