La meva llista de blogs

20 de març 2008

Entrenament 19/03/08

BICI indoor – 2h 21’. 1031 Kcal. Màx 168 / mig 136. Enllaçant estàtica + spinning + spinning. Ahir a la tarda, veient que el cel estava cobert de núvols, vaig preferir assegurar l’entrenament i fer-lo sota cobert. Tot i que finalment no va acabar caient ni una gota. I per la llei de Murphy, avui em toca descans i fa un sol radiant... quina ràbia!
_______________________________________________
I per aquests dies de festa que s’aproximen, tan si plou com si neva, he de fer les sortides llargues que em toquen. Falten només 3 mesos per l’IM Niça i el temps se m’està tirant a sobre. Crec que m’he equivocat fent tantes duatlons de carretera. Me les havia agafat com un entrenament i amb el principal objectiu de no cremar-me per arribar al dilluns amb les millors condicions possibles per afrontar els entrenaments. He d’aprendre a diferenciar el que és entrenament i el que és competició... De fet, ja m’havien advertit que em convenia més fer tirades llargues, però sóc una mica tossuda. S’ha de fer cas als que hi entenen i més quan una és novella en el tema. No puc oblidar que el meu objectiu principal aquesta temporada és NIÇA: Resistència versus sprint. En fi, que dels errors també se n’aprèn...

7 comentaris:

Jordi ha dit...

Doncs a aprendre dels mestres, que són els que en saben! Bones vacances de Setmana Santa!!

Mariona ha dit...

Gràcies Jordi, igualment!!

rogero ha dit...

noooo, errors no! tot suma i més si és una cosa que t'ha servit com a positiu! podries haver enllaçat les duatlons amb tirades llargues i ja esta! No és un error si t'ho has passat bé. Ara treball a tope i ja voras com tot surt rodo!

Luigi ha dit...

És cert, Mariona, Sempre es van aprenent cosetes. Nosaltres no som professionals. Tot i així, ho vivim intensament i ho volem fer el millor possible.

Crec que l'important és la motivació

I seguir entrenant!

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

teòricament la primera base de la temporada ha de ser resistència...aniria bé que en fessis una mika. els duatlons no et fan cap mal; l´únic que li veig negatiu es que competir cada cap de setmana no deixa obtindre una preparació lineal cap a un objectiu, ja que despres de la competicio venen uns dies per descansar de lesforç i uns altres per preparar la seguent competicio.Valdrà la pena que facis entrenaments específics per Niça..tot depen de si vols aconseguir els màxims reslutats pel teu cos aquell dia..o només vols aconseguir acabar. Salut!

Oscar 1977 ha dit...

Mariona, un 10 per el post de "los toros". Es per donar-li publicitat al tema. El que m'ha extranyat es que tenia entés que estaven prohibits a Catalonien. Una abraçada i segueix entrenant amb aquesta força.

Mariona ha dit...

Rogero, les duatlons eren en dissabte o diumenge, dies importants per fer tirades llargues. Però ara més val mirar el futur que el passat...

Luigi, la motivació no falta. Durant l'hivern potser ha baixat una mica però ara ja torna a estar a tope

Pluriesportista com dius tu la competició trenca la preparació lineal. Tot i així sóc molt conscient que a Niça l'únic a que puc aspirar és acabar... Cosa que per mi ja serà un repte molt però que molt difícil

Oscar, malauradament no estan prohibits perquè a bcn encara es continuen fent. És horrorós!

Una abraçada a tots!!