La meva llista de blogs

23 de març 2008

La primera sortida "llarga" finalitza amb èxit

Finalment he pogut sortir a pedalar, aprofitant una ullada de sol que ha fet durant el matí i gaudint d'uns fantàstics paisatges de la plana amb les muntanyes del voltant enfarinades.
BICI de carretera - 94,5 Km - 3h 36' - 26,25 Km/h - terreny planer - 1739 Kcal - 139 ppm de promig.
Havia d'arribar als 100 Km, però no he tingut temps. És que ja se sap, aquests dinars familiars..., jajajjaja... Quan vas tanta estona per la carretera t'adones que hi ha gent que condueix força malament, i tot i que no es pot generalitzar, però m'he fixat que les dones no respecten gaire els/les ciclistes...
______________________________________________________
Així, la primera setmana del mesocicle-II es pot resumir en:
NATACIÓ: 7000 m
BICI: 215 Km + 4 spinning
CÓRRER: 2h 40'

11 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Ànima Mariona. Les tirades llargues pe carretera són gupaes. Procura anar amb algú, són més amnes i més segures. A mi em posa frenétic la penya del cotxes, un dia d'aquests sortira volant el bidó, ja,ja.

NEMO ha dit...

Entreno d'èxit si srt. Amés entenc q as anat soleta q encara te més èxit. Be sigin dones i/o homes hem de tenir cuidado.

ÀNIMS

robert mayoral ha dit...

jo també he sortit de casa avui veient la Mola nevada i tot el Montseny blanc, blanc....però quina rasca que fotia....
bons entrenos i a seguir progressant!

David Rodriguez Roures ha dit...

Cuando no son las mujeres son los hombres,hay mucha falta de respeto hacia los ciclistas,solo he salido un par de veces con la de carretera y me ha bastado para darme cuenta,yo creo que me quedo con la de montaña,con respecto a los entrenes,en general me dejais todos alucinados,cuantos km,que medias sacais es que alucino,esta claro que en esto soy un pipiolo,a seguir asi,un saludo.

Oscar 1977 ha dit...

Tens raó, no es respecte gens als ciclistes que van per les carreteres, els conductors no preveuen el que podria passar. De totes maneres també haig de dir que és molt pessat trovar-se amb 300 mil ciclistes a les costes del garraf cada cop que les passo, cada cop sou més!!!. Bona tiradeta...jo ahir encara vaig poguer fer 18 km.

Jordi ha dit...

Ara que ja saps que és un messocicle veig que queda inagurada la primera setmana!! Bona tirada, 100 km en bici són uns quants, però imagino que per bo el dinar que t'esperava després...

Byk ha dit...

Al final ens tocarà sortir en un bazoca lligat a la bici i quan el listo de turno passo sense la distància de seguretat....PUUMMBBAA!!!!! Ja veuries com ens respectaven llavors!!

Mariona ha dit...

Ferran, a vegades és complicat trobar algú per fer tirades llargues.

David, doncs sí, he anat soleta. Un bon entrenament psicològic!

Robert, una rasca impressionant. Durant una estona no em notava el dit gros del peu!

David, aquests Km no són res comparat amb el que m'espera les properes setmanes.

Oscar, també entenc que és pesat pels conductors...

Jordi, encara no tinc clar què és un mesocicle... però del mesicicle no me n'oblido! jeje

Byk, és que hi ha conductors que sembla que ni et vegin, és increïble!

rogero ha dit...

eii! a la pròxima m'apunto amb la meva bala vermella! a vere com se'm dona això de les tirades llargues!

van krujem ha dit...

buena salida de fondo para ser la primera ¿verdad?, pero iras alargando el kilometraje? segun tus objetivos y ademas sola tiene merito, porque te vuelves lococon tanto coche, pero por vic tienes unas zonas de puta madre para entrenar, yo salgo mucho por esa zona lo que salgo de barcelona, moia , centellas, seva , tona y todo el montseny, un saludo y atopeeeeeeeee!!!!!!

Mariona ha dit...

Rogero, quan tu vulguis!

van Krujem, alargaré el Kilomeraje que da miedo!!