La meva llista de blogs

30 de maig 2009

II Gran Premi de Moià

Avui al matí he anat a fer cronoescalada al Matagalls des de Collformic. És el cinquè dia consecutiu que hi pujo a peu i les roques ja em saluden quan passo jajajjaja. Al ser dissabte hi havia molta més gent que entre setmana i m'he fixat que gairebé tothom puja amb motxilla. Es deuen pensar que això és l'Everest jajajja. Un home m'ha dit que com és que no portava ni aigua...
Anem al tema, a la tarda hi havia cursa senior/master a Moià i he acceptat encantada la invitació que m'ha fet la meva amiga Julie (del Penaca) per anar a seguir la cursa. Aquesta vegada he deixat la bici al cotxe.
Han sortit un total de 66 corredors des de Moià per completar un circuit dur de 80 Km passant aprox per Calders, Gallifa, St. Feliu de Codines, St. Miquel del Fai, Castellterçol, etc.
A St. Feliu hem trobat en Joni que venia a veure la cursa
En Jaume Morales s'ha endut una nova victòria. A la imatge amb Purito i Julie En Xavi i en Miguelito, explicant-se batalletes de la mili jajjaja
He conegut el blogger El Carajillo Alegre, que ha quedat tercer
Molta presència de corredors del Penaca-Lucta i bona actuació de tots ells
He conegut el Purito, que ha vingut a veure la cursa i que ha lliurat algun dels premis
Amb el Miguelito
Els 3 primers classificats. Avui també he pogut conèixer en David Alcaraz, el 2n classificat.
I ja em puc preparar perquè aquest mes de juny estarà carregadet de Km de bici:
14 de juny: Marxa rutes del Montseny
20 de juny: Quebrantahuesos!!!!!!!! (ai ai ai...)

1 comentari:

Marc Calaff ha dit...

Ei bones! Com va tot? Ja veig que prepares a tope la Clàssica a l'Olla!!! Llàstima que jo tinc pensat fer la setmana abans la cursa del Taga. Jo ara amb la bici poca cosa, torno a estar lesionat però aprofito a sortir a córrer quan puc. A veure si arribo a la Duatló d'Ordino. A topee!!!