La meva llista de blogs

13 de maig 2009

Marxa Les Goges

M'acabo d'inscriure a marxa Les Goges que se celebrarà aquest diumenge 17 de maig. Hi haurà 2 rutes: La curta de 133 Km i 1.125 m de desnivell acumulat i la llarga de 143 Km i 2.496 m amb pujada final a Rocacorba. L'itinerari de la marxa és molt interessant i passa per paratges molt bonics i agradables de fer amb bicicleta, tot i la duresa d'alguns trams. Es comença travessant territori del Pla de l'Estany cap a l'Empordà, passant per Esponellà, Crespià, Navata, Lladó, Cabanelles i un tram de la pujada a la Mare de Deu del Mont, ja en la comarca de la Garrotxa, on es desvia cap a Beuda. Es continua cap a Besalú i per un seguit de carreteres locals de la zona de l'Alta Garrotxa s'arriba a Olot. Segueix cap a Santa Pau, en plena zona volcànica, i cap a Mieres per arribar novament a Banyoles. En aquest punt es produeix la bifurcació entre els dos recorreguts de la marxa: els participants en el trajecte curt aniran directament a la zona de la Draga (punt de sortida) i els del trajecte llarg afrontaran la pujada a Rocacorba, un port de quasi catorze km en què el sis últims tenen un pendent mitjà del 8,5% i trams sostinguts del 10,5%. Crec que faré la "curta" jeje... Qui es vulgui inscriure, avui dimecres és l'últim dia!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ei mariona.....jo a lo millor també hi aniré, però encara no ho tinc clar.
Avui he entrat a la web de les inscripcions i posa que les tanquen el divendres, tot i que al bloc de la marxa posa dimecres...algú sap del cert quan les tanquen?

Mariona ha dit...

Beni, no ho sé però per si les mosques... més val que t'apuntis avui! Ens veiem.

Clara ha dit...

Mariona i que és això per tu, res ho faras estupendament i segur que ires llençant del peloton...Espero llegir la crònica

Petons

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Ens hi veiem campiona! Salutacions!

Amat.