La meva llista de blogs

15 de juny 2009

Where is Bracons?

Bracons és un port misteriós per mi. Que si rampes que fan recargolar, que si rampes del 12%, que si pàjares variades... N'he sentit parlar molt però tot i que ho tinc relativament a prop de casa encara no hi he anat mai. Avui a la tarda he fet un primer intent. He sortit a les 17.30 amb un sol de justícia i 33ºC de temperatura direcció Bracons. En un principi he pensat que potser era una animalada sortir amb aquella calor però aquesta idea m'ha marxat del cap tan bon punt he trobat un altre ciclista jajajjaj. He arribat fins a Torelló passant per La Gleva a través de l'antiga C-17 (deserta de cotxes). Dic antiga perquè actualment tot el trànsit passa per la nova variant. És un luxe aquesta carretera, sense cotxes i a estones amb un voral molt ampli. De St. Pere deTorelló he enfilat direcció a La Vola. A partir d'aquí he començat a fixar-me en tots els colls per veure si localitzava Bracons. Quina sorpresa per allà he trobat el Titan Jaume Palau que baixava. Després de passar St. Andreu de la Vola la carretera ja començava a pujar molt més i se'm feia tard. Així que he donat mitja volta i cap a casa. No he trobat cap rampa del 12% tot i crec que no em faltava massa per arribar-hi. Encara no he trobat Bracons, un altre dia serà.

7 comentaris:

david malmeto ha dit...

Pues yo te aseguro que existir, existe. Al menos desde Sant Esteve d'en Bas. xD, como me retorcia en la Remences.

cajuanuix ha dit...

Doncs allà on has donat mitja volta havies de seguir fins a dalt,que és el coll de Bracons.Però aquest és el cantó "suau",després baixa per l'altre vessant i trobaràs Joanetes,dones mitja volta....i veuràs com si que trobes 12%!

ninu ha dit...

Mariona!!! Compra´t un GPS!!!!!!Je,je,je,jejeje!!!!!!

El costat dur es un tute desde casa teva..... Pero si el fas de "pito" anant amb cotxe no et semblarà tan dur!! La duressa la possa el ritme que la gent es marqui a Remences!!!

Mariona ha dit...

David, estuve a punto de llegar pero me retiré a tiempo jajja

Cajanuix, un altre dia que tingui més temps arribaré fins a Joanetes, giraré... i a patir!

Ninu, hi vaig anar amb bici, res de cotxes!

dragan ha dit...

Mariona !

I don't know where is bracons, but I know where is not .....

Salut !

Eduard.


Per cert ! a veure si et passes pel meu blog, que jo cada dia consulto el teu !!

Noe SLopes ha dit...

Solo 12% ???
Echad un vistazo aqui:
http://www.ramacabici.com/altimetrias/bracons02.htm

Esa altimetria marca rampas del 14%, pero mi altimetro polar marcó un 16% en Remences, principalmente en la ultima rampa casi llegando al final.

Es muy parecido al Turó de l´Home, pero con el asfalto en mejores condiciones, lo que se agradece mucho.

Te va gustar Mariona, cuando llegas arriba las vistas son preciosas. Yo lo subi una vez con niebla y estaba espetacular.

Pau ha dit...

Mariona, nosaltres sortint de Vic vam fer el recorregut final de Remences, primer cap a Cantonigros, després baixar a Sant Esteve d'en Bas, joanetes i els 7km amb pendents forts de Bracons. El més xungo no és que hi hagi algun 12% sinó que les mitjanes sempre ronden el 10%.