La meva llista de blogs

11 de febr. 2008

11/02/08

Entrenament dilluns: MÀQUINES 30' + 2 SPINNING + ESTIRAMENTS 15'. Avui, tot i que m'he deixat la pell a les 2 spinning, és un d'aquells dies que penso que m'he quedat curta, que podia haver fet molt més!!! I és que darrerament amb 2 classes d'spinning em quedo amb la sensació d'haver fet poc! Sort que ara es fa fosc més tard... A partir de la setmana vinent, començaré a agafar la bici entremig de setmana un parell d'hores. En els entrenaments d'aquest mes continuo tenint molta natació però començo a augmentar bici i córrer. Almenys un dia a la setmana, tocarà tirada llarga corrent (1h 30' aprox). Eiiiiiii QUE NOMÉS FALTEN 4 MESOS i 10 dies per la gran bogeria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10 comentaris:

rogero ha dit...

eiiii!! ya veus, 4 mesets, em fa ilusió a mi i tot! quin dia és? Si ho tinc lliure et vinc a animar!! aixi vei com va el tema!!! que et sembla?

Mariona ha dit...

Rogero, és el 22 de juny a Niça (França). Eii però que hi ha 5 hores en cotxe ehh!!!! jeje... Em faria molta il·lusió que vinguéssis i de passada em podries fer de llebre a la marató!! :-)

Jordi ha dit...

Ànims ja queda poc!! A entrenar dur!! Amb dos classes d'spinning no en tens prou? Caram... Jo de vegades ho he fet però corrent una estona abans a la cinta i he acabat rebentat!!

Jordi.

robert mayoral ha dit...

ja queda molt poquet, quan et vulguis adonar ja estaràs a aquella platja de la Costa Blava, nedant quasi els 4000 metres.....així que a posar-se les piles ja!!

Miguel Angel ha dit...

L'spinning va de conya per mantenir el ritme per als que no podem sortir tant entre setmana amb la bici. Ja veus, fins i tot em passo a vegades més d'un mes sense agafar-la i quan surto sembla que l'agafi cada día. Però obviament, lo millor és poder sortir contínuament i entrenar específicament la bici.
Apa!, que ja et queda menys!

Oscar 1977 ha dit...

Que més es pot demanar, ohi? bcn era un pas per arribar al objectiu de Niça que és el que val i on has de treure el 110% de tu mateixa. Fas bé, però ves en compte de calcular be el temps de canvis de linies de metro, sinó encarà hauras de correr més en el subsol, ja,ja.....

SANTI PONS ha dit...

Mariona,
bogeria darrera bogeria, jejeje ... anims que t'anira molt be coi!!!a veure quan ens veiem perquè no hi ha manera eh!!! petons

Anònim ha dit...

Au Mariona, anims que ja hi som..!!

Mariona ha dit...

Jordi, he de matxacar fort de cara a l'ironman!

Robert, per allà a la Costa Blava amb 2600 inscrits, a banda de nedar, crec que rebré per tots cantons!!

Miguel Angel, sort en tinc de l'spinning. La veritat és que sí que va força bé.

Oscar, la opció metro queda descartada perquè no queda gaire bé.

Santi, a veure quin dia véns a Vic a rodar una mica!

Rosa gràcies. Un petó!

Antoniu ha dit...

Amb els entrenus que t'estas pegant La Ironman de Niça no serà cap bogeria. Ja veuras.

Acollona al veure que cada cop queda menys pel tret de sortida, no?

Petons