La meva llista de blogs

20 de des. 2008

La renascuda marató de Barcelona

La marató de Barcelona vol fer un nou pas cap a la consagració com una prova singular i transcendent en el calendari esportiu de la ciutat. Quan encara falten 71 dies per a la celebració de la 31a edició, l'1 de març del 2009, ja hi ha apuntats, fins ahir, gairebé 6.000 atletes, xifra que suposa un 25% més d'inscripcions que en el mateix període de l'any passat. Llavors van ser 9.121 els corredors que van sortir per cobrir els 42.195 metres de la llegendària distància. Passar dels 10.000 participants és ara el principal objectiu de la ciutat, sense perdre de vista la qualitat del servei als corredors.

5 comentaris:

Joan Josep ha dit...

Pel que fa a mi, ja i estic inscrit. A més a més em fa una il.lusió especial, ja que serà la segona i és a casa...

Arreveure.

josep-maria ha dit...

Ei Mariona,... jo també sóc dels que hi estic inscrit.... i espero que aquesta vegada ens acompanyis....
Vinga una abraçada... bones festes ... i gràcies per la felicitació.....

robert mayoral ha dit...

allà hi serem si no passa res, serà el meu retorn tres anys després, i després de tres edicions seguides....

miquel ha dit...

Va ser la 1ª marató que vaig correr i la tinc fitxa al meu calendari,allá ens veurem i tens raó,te molt potencial per convertirse en una clasica internacional.arin

Kel ha dit...

La vaig córrer el 2007, El recorregut és fantàstic i molt atractiu pels turistes, el públic t'anima moltissim!La part negativa la quota d'inscripció que no és gens popular i fa enrere a molts barcelonins que tal vegada la farien. Jo ja estic inscrit o sigui que l'u de març ens veiem!