La meva llista de blogs

5 de des. 2008

Va com una moto

El Periodico 05/12/08
Chechu Rubiera el coneix bé. Tant, que el mateix dia en què Lance Armstrong va anunciar el seu retorn, ell es va treure del cap la idea de la retirada i es va aventurar a córrer un altre any amb l’Astana. “Jo no us enganyo, va com una moto”. I com si fos una motocicleta, Armstrong es passeja veloç en bicicleta per les carreteres de Tenerife, una illa on trobar un tram pla és un miracle.

En aquest inici de temporada, hi ha tres corredors de l’Astana que estan un pas per davant dels altres. Lance n’és un. Paraula de Johan Bruyneel, el tècnic belga que va acompanyar el texà en les seves set victòries a París. Armstrong ha tornat. Ja no hi ha dubte.

7 comentaris:

robert mayoral ha dit...

i espera que segur que arriba al tour com un formula 1!

Ferran Vila ha dit...

Está clar, ens pot caure millor o pitjor, però una cosa tinc clara, el "Abuelo" no acava la temporada sense liar-la en alguna cursa. El que encara no ticn clar si serà el Tour, però la lia segur.

PEP DE LA MORA ha dit...

En Lance no ha de tornar, no el deixaren corre el Tour i m´hi jugo un sopar que al Giro no fa dels 15 primers!!!

Carles Lara ha dit...

No veig amb bons ulls la tornada de Lance, però estic convençut que, encara que no guanyarà el Tour, farà una gran temporada.

Carles Lara ha dit...

A més hi ha un detall que no m'agrada gens. A les imatges on surt entrenant amb l'Astana, no porta la roba de l'equip, porta la seva de LiveStrong. Ho considero una falta de respecte molt greu cap el patrocinador i els companys d'equip. Lleig Lance, molt lleig!!!!

Judith ha dit...

Que emocionant que serà!

Albert ha dit...

Al Giro ho pot fer bastant bé, però hem de tenir en compte Ivan Basso, per a mi més perillós que Lance. El Tour és una altre món i Lance no s'ha trobat mai cap rival que ataqui com fa Contador per les pendents, així que ja veurem. El que és indiscutible és que Lance ha reactivat el ciclisme a nivell mundial. Salutacions!!