La meva llista de blogs

31 de gen. 2008

Mitja de Granollers

Llistat d'inscrits: http://www.lamitja.cat/Dorsals_Inscrits_Mitja.pdf. Falta fer el canvi de nom però tindré el dorsal 3229. Tinc dubtes sobre què posar-me: màniga llarga? curta? Per altra banda, hi haurà problemes d'aparcament? Portaré un taping per la periostitis tan bèstia, que semblaré una mòmia! jajajaj...
___________________________________________________________
Dimecres 30/01/08: NATACIÓ 3000 m + 2 SPINNING (al 85% la major part de l'estona!!)
Dijous 31/01/08: Avui toca: CÓRRER 60' + 1 SPINNING + classe NATACIÓ

28 de gen. 2008

Mitja de Granollers

JA TINC PITRALL PEL DIUMENGE!!
Ahir descans total. El dimarts és el dia de descans obligat :-(
_____________________________________________________
Avui he sortit a CÓRRER 55' per camins amb un cert desnivell. Feia caloreta i m'he trobat molt bé, amb les pulsacions controlades. Una mica més i arribo fins a un turonet que se'n diu la Creu de Gurb, el problema és que no sé per on s'hi va ajajajajajja... A continuació he fet 2 classes d'SPINNING tope canyades. Total que entre una cosa i l'altra estic agafant una motivació extra per la mitja de Granollers i fins i tot estic plantejant-me la idea de fer-la sencera. Clar que tot depèn de la periostitis. No se no se no se... Hi ha una altra qüestió i és que no tinc DORSAL. Estic movent fils per si algú finalment no hi pot anar i me'l deixa. Sinó en tot cas correré sense número. M'és igual. La llista de gent coneguda que anirà a aquesta mitja és llarga. Em faria molta il·lusió poder saludar a tothom i perquè no, fer-nos alguna fotico. Haurem de planificar l'hora i el punt de trobada perquè amb 7.000 persones serà una mica complicat de trobar-nos per casualitat.

27 de gen. 2008

Sortida en bici

S'ha acabat això de fer el gandul els diumenges. Avui finalment he decidit teure la btt a passejar durant 3,5 hores la major part per terreny asfaltat. Tot i que al principi fotia rasqueta, després ha anat sortint el solet i s'estava de conya!! He trobat moltíssims ciclistes. Es nota que la gent té ganes que vingui la caloreta... Així doncs el cap de setmana ha estat força complet amb un dissabte de CÓRRER 1h per terreny irregular + SPINNING + 1h de BICI interior; i un diumenge de BTT 3,5 h al matí i NATACIÓ 3500 m a la tarda.
__________________________________________________________
Amb tot, el resum de la setmana queda així:
NATACIÓ: 11.000 m
BICI: 8 hores (interior) + 3,5 hores (exterior)
CÓRRER: 2,45 hores

25 de gen. 2008

Calendari

A falta de 4 dies per acabar el mes de gener, m'he estat mirant alt per alt el calendari de proves que hi ha a curt termini i que em puguin servir d'entrenament:
03/02/08: MITJA MARATÓ GRANOLLERS 10:30
10/02/08: MITJA MARATÓ BARCELONA 9:00
17/02/08: DUATLÓ BARCELONA 10:00
24/02/08: DUATLÓ IGUALADA
02/03/08: MARATÓ BARCELONA 8:30
___________________________________________________________
És evident que tot no ho podré fer perquè acabaria fatal articularment parlant!!!! En primer lloc cal veure com evoluciona la periostitis. Però el que és probable és que faci tot (o part) de la mitja de Granollers i part de la marató de Bcn, on estic inscrita com fa cosa d'1 any, jeje.
___________________________________________________________
Entrenaments:
Dijous 24/01/08: CÓRRER 50' amb fartleck + 1 SPINNING + classe tècnica NATACIÓ
Divendres 25/01/05: NATACIÓ 3000 m + 2 SPINNING

24 de gen. 2008

Entrenar amb sèries

És una cosa amb la que no estic gens habituada i m'hi he d'anar acostumant a poc a poc. L'altre dia vaig fer alguna sèrie de córrer a la cinta i una mica més i vomito!! De la mateixa manera, el dilluns passat a spinning vaig arribar 3 vegades al 95% de la FC i vaig acabar una mica marejada. Total, que avui em toca CÓRRER 50' amb fartleck i ja veurem com m'anirà.
________________________________________________________
Dilluns 22: CÓRRER 45' + 2 SPINNING
Dimecres 24: NATACIÓ 3000 m + 2 SPINNING
___________________________________________________

20 de gen. 2008

Resum setmana 14-20 gener

NATACIÓ - 11.000 m
CICLISME - 10,5 h (interior)
CÓRRER - 90'

Més motivació en format musical: http://es.youtube.com/watch?v=wdk5kf91LgI

18 de gen. 2008

Entrenaments dijous i divendres

17/01/08: CÓRRER 45' a pista d'atletisme + SPINNING 45' + NATACIÓ classe de tècnica 45'.
__________________________________________________________
18/01/08: BICI indoor 60' + NATACIÓ 3500 m

16 de gen. 2008

Entrenament 16/01/08

Avui he fet com una "mini TRIATLÓ": NATACIÓ - 60' - 3000 m + CÓRRER - 45' + SPINNING - 45' // Observacions: Per primera vegada he aconseguit fer 3000 m a la piscina en 1 hora: RÉCORD PERSONAL :-). Sembla que de mica en mica vaig millorant la tècnica, tot i que els peus continuen sobrant-me... Pel que fa al córrer, a partir d'ara sempre em col·locaré un tapping (vendatge funcional) a la zona tibial, per evitar el màxim la vibració que provoca l'impacte contra el terra. // A la mitja marató de Granollers probablement faré els 10 Km finals, començant des de la Garriga.

15 de gen. 2008

Els dimarts no m'agraden...

Doncs el dimarts és l'únic dia de la setmana que treballo a la tarda, i entre una cosa i l'altra, acabo la jornada a les 20.15. Així que els dimarts els dedico a fer el que es diu DESCANS ACTIU o més aviat un: em-fa-mandra-entrenar-a-les-8-del-vespre... Admiro els que us poseu a pedalar o a nedar o a córrer a aquestes hores del dia. Jo no podria!! Doncs avui no he fotut res i em sento malament. Tan sols m'he limitat a fer una sessió de sol de 10 minuts i cap a casa. I per acabar-ho d'adobar, sortint del Solmania he vist 3 nois corrent a un bon ritme pel carrer. Quina enveja! Estem malalts... xD. El proper dia 3 de febrer m'agradaria venir a fer una mica d'entrenament a la mitja de Granollers, ni que sigui sense dorsal. Estic segura que hi haurà un gran ambient :-)

14 de gen. 2008

Post duatló

Veient el gran nivell de forma que tenien la major part dels participant de la duatló, m'he adonat que sóc una piltrafilla i que m'he de posar més les piles! Ahir diumenge ja vaig avançar l'entrenament de NATACIÓ del dilluns. Així que avui he pogut fer 3 classes d'SPINNING seguides i a topeee, molt motivada. He acabat cansadeta però contenta. Sóc molt conscient que el que em trobaré a Niça en el sector bici serà per flipar!!!! Ni més ni menys que com una etapa del tour de les heavys. Així que no es val anar a mig gas a tan sols 5 mesos del gran dia. Es tractarà d'aguantar com sigui, i aquesta filosofia l'he d'aplicar una mica en cada un dels entrenaments diaris. Una cosa que no sabia és que cap a finals de maig o principis de juny, hauré de fer alguna triatló distància B i l'haurem d'anar a buscar a Carcassone o a Elx, encara no ho sé del cert.

13 de gen. 2008

Crònica DUATLÓ

Doncs bé, aquest cap de setmana ha estat 100% duatló. La veritat és que una mica més i m'oblido que demà he d'anar a treballar jeje... Gairebé tot el dissabte de dedicació exclusiva, entre marcar el circuit, instal·lar els "trastos" i anar coneixent tota la gent que encara no coneixia de l'equip de triatló del CNVic-ETB. Diumenge matí la prova, al migdia el dinar conjunt pels que hem estat a l'organització i al vespre els 4000 m de NATACIÓ que em tocaven per dilluns. Així ja tinc la feina feta i demà podré anar a 2 o 3 sessions d'SPINNING :-). Doncs pel que fa a la duatló ha fet un dia fred però asolellat, així doncs força bo. He tingut el gust de conèixer 2 blogueros nous: Roger i Jordi (del Piri). Encantada de conèixer-vos! Per allà també hi havia més amics com en Marc (del Granollers), en Ramon, en Carles, la Judit, la Isa, l'Aida, en Roger, etc... També he saludat a 2 germans gladiadors del Prat! En el transcurs de la prova he estat al Km 6 del tram de bici i ha estat allà on he fotografiat els cracks a dalt de la bici, on arribaven d'una pujada heavy, la gran majoria traient el fetge per la boca, jeje. En total dec haver fet unes 200 fotos!!!! Així que em costa força fer una tria, però aquí està:
El guanyador!Una servidora amb el crack Roger Podi per clubs. El CNVic-ETB segon!
Podi de noies
Una servidora amb en Toni de l'ETB
Els cracks a l'avituallament del final
Cracks pujant a saco!
Una servidora amb en Roger altre cop
Club Triatló Sant Joan
Una servidora indicant el recorregut de bici
El crack Marc pujant!

8 de gen. 2008

Material

Avui estava pensant que em faria falta una sèrie de material. A grans trets, seria això:
-Malles llargues: sembla estrany però no en tinc ni unes!
-Para-vent: per anar en bici i a córrer quan fa rasca, amb el forro polar a vegades m'ofego de calor. Un Windstopper lleugeret estaria bé. Un Gore-tex també molaria.
-Calçat spinning: amb cales per lligar-me als pedals.
-Roba ciclista nova: la que tinc està més que amortitzada.
-Samarreta tèrmica: amb una de sola que tinc, no és suficient.
-Neoprè: això ja són paraules majors!
-Banyador: el que tinc no hi ha manera que es doni, fot 5 anys que el tinc i està com el 1r dia!
Brrrrrrrrrr quina llista més llarga!! Em penso que de moment ja vaig tirant amb el que tinc, jeje.
______________________________________________________
Dimarts 8 de gener --> CÓRRER 40' + SPINNING 45' + MÀQUINES 15' + SPINNING 45'



7 de gen. 2008

Tornada a la rutina

Dilluns 7 de gener a la tarda -->
SOLARIUM - 10' (a veure si trenco el color blanc polar, jeje)
CÓRRER - 60'
SPINNING - 45'
SPINNING - 45'
ESTIRAMENTS - 10'

6 de gen. 2008

Prou de farres

La veritat és que les festes de nadal estan molt bé. Però quan tens un ironman en el calendari a menys de 6 mesos, no és el que més convé. Per fi deixem enrere dinars familiars, sopars d'empresa, aperitius, torrons, neules, tortells de reis, el desordre i el descontrol. Ja tornem de nou amb l'ordre, la disciplina i el control que tan m'agraden.
Vista de l'estany de Banyoles minuts abans de la sortida del tri olímpic de principis de setembre. Veure fotos d'aquest estiu em dóna bon rotllo i em fa recordar els bons moments que he passat. I avui 2500 m de NATACIÓ.

5 de gen. 2008

Dissabte 5 de gener

En primer lloc, desitjar-vos que us passin moltes coses els reis. Suposo que a la llista ja hi heu posat tot allò que tan ens agrada: bicicletes, bambes, gorros de natació, banyadors, pulsòmetres, paravents, malles, ipods, cascos de bici, etc... En segon lloc dir que l'únic entrenament que he fet en el dia d'avui ha estat jugar a tennis amb la WII. Hi ha uns meus cosins que en tenen una i m'hi han deixat jugar. Tot i no haver-ho fet mai, he guanyat algun set i tot!!!!!! jeje

4 de gen. 2008

Natació

Avui han tocat 4000 m de natació variats. M'he trobat força còmoda a l'aigua a diferència de dilluns, que se'm van fer eterns. Estic esperant els nous entrenaments que continuaré a partir del dia 7 de gener, i em fan una mica de por perquè cada vegada van augmentant més i més de volum. Però és el que toca i crec que estic preparada mentalment per assimilar tot allò que vagi venint. Espero que els entrenaments de les 4 setmanes que vénen les pugui seguir al peu de la lletra perquè aquestes últimes, entre la periostitis i la grip, han estat una mica desastroses. Queda confirmat que el dia 13 de gener participaré a la duatló de Folgueroles, duatló que organitza el meu club. Però hi participaré, no com a atleta, sinó com a membre de la organització, donant un cop de ma en tot allò que pugui o en el que faci falta.

3 de gen. 2008

Dijous, 3 de gener

Entrenament 03/01/08: CÓRRER 30' en cinta 5 Km + MÀQUINES 30' + ESTIRAMENTS 15' + SPINNING 45' + SPINNING 45' _______________________________________________________
Impressionant imatge de la sortida de l'Ironman de Niça. Se surt a les 6.30 de l'emblemàtica Plage du Centenaire. ______________________________________________________
I PER ACABAR UNES FRASES DE LA FILOSOFIA DE L'ENTRENAMENT D'UN TAL BRETT SUTTON:
*El Triatlón no es entrenamiento para nadar, carrera o bici. Siempre se debe pensar como triatleta.
*La distancia olimpica es una “carrera mojada” y el Ironman es un duatlón.
*La distancia olimpica: un sprint de dos horas.
*No creo en la genética. Creo en el trabajo duro. La clave es la consistencia
*Para el diaa de recuperación de Loretta Haropp, 3 series de 20’ de carrera fácil.
*La alta intensidad mata a los atletas (Medio ironman es mejor que la distancia sprint)
*La intensidad máxima de entrenamiento debe tener lugar cerca del umbral anaeróbico.
*Mantener una alto nivel de energi­a y aporte proteini­co para mantener la masa muscular.
*Lleva mas tiempo desarrollar velocidad que desarrollar el corazón y los pulmones.
*Velocidad/ Fuerza/ fitness/ cardiovascular (en orden de mayor a menor tiempo de adaptación)
*Nunca te esfuerces al máximo entrenando
*Tómatelo con tranquilidad para estar listo para el día siguiente.
*Mis atletas son profesionales: Entrenan entre las 7 .00 y las 18.00 como un trabajador normal.
*La clave es la observacion. Los animales no hablan.
*Los libros y la periodización no valen para nada
*Si pierdes el 1% de tu capacidad significa que pierdes 1’20’’ en una carrera de 2 horas.

2 de gen. 2008

Progressant

Avui era el tan esperat dia 2 de gener, el de tornar a córrer. M'he calçat les bambes noves, blanques i netes com una patena, m'he ben abrigat, i cap a trotar. Estava espantada perquè sabia que si notava qualsevol petita molèstia a les cames, hauria de parar. Finalment he acabat fent 30 minutets de trote "cotxinero" i afortunadament no he tingut cap tipus de molèstia a la periostitis. Llavors he afegit 2 classes d'SPINNING. Canviant de tema, m'ha fet gràcia avui perquè he trobat el llistat dels iscrits a l'Ironman de Niça. He vist que dels 2200 inscrits, només 200 som noies. És a dir, menys del 10%. I un fet a destacar és que de noies catalanes només en sóm 3 (2 màquines i jo). D'espanyola cap. Ai ai, on m'he ficat! I la nota negativa del dia és que m'ha arribat la factura d'un mòbil amb contracte que em van robar el dia 21 de desembre al tren. Com que no em vaig adonar que me l'havien robat fins al cap d'unes hores, vaig fer massa tard el bloqueig de la línia. Doncs la qüestió és que m'ha arribat una factura de 100 € en trucades a Romania. La mare qui els ha parit!!