La meva llista de blogs

12 de gen. 2010

Footon-Servetto-Fuji



6 comentaris:

Josep (Benaguasil) ha dit...

Hola Mariona, encara que no tinga res a veure amb el teu post, a veure si em pots ajudar: Sóc corredor de fons (amateur, clar). Ixc a còrrer de tres a quatre voltes per setmana, amb una mitjana d'entre 30 i 35 km setmanals. La qüestió és que arrosegue una dolència al genoll esquerre, una condropatía, que m'impossibilita còrrer amb normalitat. A principis de l'estiu passat ja vaig patir una tendinitis al mateix genoll. Ara mateix porte 3 setmanes de descans i he seguit un tractament amb anti-inflamatoris. Alguns companys m'han parlat d'un medicament que es diu Condrosan. Pots dir-me alguna cossa d'ell? Quins exercicis puc fer per recuperar el genoll per no tornar a recaure?

Gràcies de bestreta.

Mariona ha dit...

Hola Josep, jo no sóc metge ni res per l'estil (tot i que en tinc la vocació jajjaja). Millor ho hauries de preguntar a la Mercè.

De totes maneres et diré que jo també vaig patir una condropatia al genoll que se'm va solucionar espontàniament al cap de poc temps. El Condrosan pot ajudar però no farà miracles.

Deixa't d'antiinflamatoris. Per les tenidinitis el millor és:
- Repòs
- Gel
- Fisioteràpia
- Trobar la causa que t'ho provoca (potser hauries de portar plantilles?)

Mercè ha dit...

L'experta respon...jajaja, Mariona en unaltre vida t'haguessis dedicat al ram sanitari.

Jo no sóc partidaria del fred, de fet no ha demostrat en cap estudi científic que les lesions es resolguin abans, es més inhibeix la inflamació....si no ha hi inlamació no ha ha regeneracio.
Millor allò de contrast fred-calor.

- Repos...fer exercicic fisic sense dolor. Moure's sense fer el burro.

- Fisio + podologia, osteopatia..que intentaran trobar la causa.

- Omega 3 en càpsules...(oli de peix).. i peix blau a punta pala.
Dieta rica en minerals i vitamines o sigui, fruita i verdura.
Prefereixo aixo que el condrosan.

david malmeto ha dit...

Doctora Mariona, Doctora Mariona, 524. ¿estás ahí?. jajajajaja

Josep ha dit...

Bé, el Condrosan actua directament sobre les articulacions, ajuda a reforçar-le`s. Tu fes cas als professionals sanitaris, i sobretot lo del repòs, o baixa activitat física.
Us heu fixat q les bicis del Fuji porten el medidor indirecte aquest de potència nou? Jo estic pensant en comprar-me`n un (si entreno una mica més, és clar). PVP..150 euros.

Josep (Benaguasil) ha dit...

Gràcies per la vostra informació. Hauré de tornar al metge, perquè després de tres setmanes de repós les molèsties encara persisteixen. Avuí mateix tinc cita amb el fisio, a veure què em diu i quins exercicis puc realitzar. He arribat a fer curses de fins a dues hores i això pot haver influenciat en la lesió.
Gràcies.