La meva llista de blogs

7 de nov. 2008

Aquest diumenge: Matagalls-Vic

Tot i que és una caminada de 35 Km, s'intentarà fer tan tros com es pugui corrent. Serà com una 3/4 de marató de muntanya.
Coincidint amb el cap de setmana del Saló de la Muntanya que, de nou, Vic acollirà al recinte firal del Sucre, el proper diumenge 9 de novembre es realitzarà la 28a edició de la tradicional caminada Matagalls-Vic. Tindrà un recorregut de 35 quilòmetres i s'espera la participació d'uns 600 excursionistes.

Enguany, la Unió Excursionista de Vic segueix mantenint l’objectiu i esperit dels orígens d’aquesta caminada, iniciada l’any 1981. Es surt del Montseny, en concret de Collformic, i caminant s'arriba a la Plana mentre es gaudeix del paisatge i de la companyia.

El recorregut no ha canviat de l'anterior edició. Té una llargada de 35 quilòmetres i transcorre per paratges de gran bellesa que es multiplica amb els colors de la tardor. L’organització té unes expectatives d’uns 600 participants.

Es facilitarà el desplaçament amb autobús fins a Collformic per evitar aglomeracions i donar més fluïdesa a la jornada.

Les inscripcions es podran fer a la Unió Excursionista de Vic i a Esports Everest. Aquestes es tancaran el divendres 7 de novembre a les 8 del vespre.

Actes 9 de novembre:
-7h: Sortida dels autocars. Lloc: aparcament municipal, “El Sucre”
-7.30h: Sortida. Lloc: Collformic
-16h: Tancament control arribada. Lloc: recinte firal “El Sucre”

7 comentaris:

Francisco Castaño ha dit...

Suerte en esos tres cuartos de maratón de montaña, ya nos contarás, pero como te leo se que lo harás casi todo corriendo.

Besos y suerte.

Tr3sk ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Tr3sk ha dit...

Wapiii, mietras tú estarás disfrutando de mi murito Matagalls..yo estaré reptando en la Marxa del Garraf..quién nos mandará!!!..
A veure si a la propera coincidim, ehh!!
MOLTA SORT!!!

Anònim ha dit...

ja m'en recordo, ja....hi vaig participar una vegada fa bastants anys. Vaig amb unes ampolles que allò semblava les cataractes del niàgara......

que et vagi bé......

Judith ha dit...

Quina pujada que es veu en la foto!
Molta sort!

Jordi ha dit...

Bé, sort (que de ben segur no la necessites). Tinc l'honor de fer-ne 10 més que tú aquest cap de setmana... jejeje

fran de toro ha dit...

espero que lo pases bien ya contaras un saludo