La meva llista de blogs

9 de març 2009

Contador no té límits

L’escalador d’Astana és el primer líder de la París-Niça després de guanyar una contrarrellotge plana per especialistes. “ni he cambiado el desarrollo ni mi posición sobre la bicicleta. Tampoco me considero el mejor contrarrelijista del mundo. Mi victoria ha sido una sorpresa y la explicación hay que buscarla en las buenas sensaciones que he tenido” explicava. I per dissimilar afegia: “Ganar la París-Niza es un objetivo muy difícil, aunque todo ha comenzado muy bien para mi”. Els seus rivals del mes de juliol van quedar a més de mig minut d’un escalador de 26 anys del que, per ara, es desconeixen els seus límits. Metges i tècnics d’Astana reconeixen que d’1 any a l’altre ha millorat notablement les seves capacitats en tots els aspectes, no només en un. I això és perquè físicament encara està en fase de creixement. Aquesta és la diferència respecte a corredors com Cadel Evans, segon a les dues últimes edicions del Tour.

3 comentaris:

Mercè ha dit...

Hola Mariona,

El contador es una màquina sembla que no tingui límit!

Sobre els abdominals, molt bé pq els fas en fitball que s'activa la musculatura profunda i el sòl pèlvic. Per-los a terra amb la tàcnica clàsica,es perjudicial sobretot per les dones.

http://www.puntodeset.com/EntrenadorPersonal/Articulo12.pdf

http://www.sportlife.es/preview/2c90a88c134a217301134e8aba400064.pdf

Mariona ha dit...

Mercè tens raó, ja havia sentit alguna vegada que hi ha abdominals que són perjudicials per les noies. Merci per la info!

Clara ha dit...

Per mi és un Crack, una persona constant i lluitadora capaç de fer i aconseguir el que veurem aquest any..