La meva llista de blogs

7 de març 2009

Entrenament 07.03.09

100 Km durs per estrenar el casc nou amb fortes ràfegues de vent. Recorregut: Gurb - Vic - Tona - Balenyà - Seva - Collformic - Seva - La Mansa - Taradell - Balenyà - Tona - Vic - Tavèrnoles - Folgueroles - St. Julià - St. Marc - Sta. Eugènia - Vic - Gurb. Total: 2363 Kcal - 175 ppm màx - 140 ppm mig. He arribat ben trinxada i mig empajarada jajajja... En l'ascensió a Collfirmic he trobat el David, representant del Grupo Resplandor, que avui han fet una bona tanda de Km.
I l'entremeliadura del dia ha estat quan he anat a examinar aquest "hipotètic" radar de la C-17. I he comprovat que a dins no hi havia res de res. Que mentiderots que són jajajjajajjajaj...
Demà espero que vagin molt bé les curses de Montjuïc, Banyoles, etc. Jo aniré a completar els Km setmanals per l'Empordà. No es valen les excuses, he d'entrenar!!!!!!!!!!!!!!!

4 comentaris:

david malmeto ha dit...

Que tal te ha ido el viento para la vuelta. A nosotros, a partir de Aiguafreda, una auténtica pesadilla.
La vuelta al Montseny por el ravell seguro que caerá en un par de semanas.

Mariona ha dit...

David, el viento ha dificultado bastante las cosas y he llegado con un pajarón de los buenos jajjaja... A ver si nos vemos pronto por el Montseny. Gracias por la fotito. Un saludo.

Julie B ha dit...

Nenaaa, te echaremos de menos en Montjuic!!
besoss

CETONIC ha dit...

Mariona cuando no te vi subiendo el collformic por el dado de sta. Maria, supuse que lo estabas subiendo por el lado de Seva. Eso si vi a un componente del grupo resplandor