La meva llista de blogs

15 de març 2009

55+70+50+115+140 = 430Km!!

Doncs aquesta setmana he aconseguir sobrepassar la barrera dels 400 Km. Avui diumenge tirada llarga de 140 Km en 5h 45' - 2902 Kcal - 136 ppm. He fet els 140 Km sense menjar res i m'ha anat prou bé, increïble! Durant una estona he anat ben acompanyada per les noies del club. Aquest any se'n sentirà a parlar xDI arribant a casa de curt, amb caloreta i un sol espectacular. A la imatge, amb la meva iaia.

7 comentaris:

miquel ha dit...

Ui,ui,ui,vigila amb la coneguda pájara,que sempre está "acechando"...

daniel leiva posadas ha dit...

Aupalee Mariona ¡¡ molto grandioso el entrenamento tia !!! a tope !!como has aprobechado el buen tiempo de bien !

robert mayoral ha dit...

mare meva...aquest any no tindràs límits....quins volums....de pro total!!!

Mariona ha dit...

Miquel, porto calers en cas d'emergència!

Dani, where is the limit? jajjaja

Robert, només em falta que em toqui la loteria i em faig PRO jajajja

Ramon ha dit...

Mariona tu sabràs i coneixeràs prou bé el teu cos, però jo de tu no jugaria, amb el tema de fer aquestes tirades sense donar de menjar al cos; ara cadascú s'ho sap
Records

Mercè ha dit...

Mariona,

Ara et tocarà donar explicacions del que fas.. jeje a mi ja em poden dir missa que tinc molt clar el que he de fer, sino els hi trec uns quants estudis. Per tant sempre entrenos en dejú!! O menjant algo de fruita i aguanto molt millor.

Mariona ha dit...

Ramon, si llegeixes el llibre de la Paleodieta s'entén tot més bé. Els nostres avantpassats sortien a caçar en dejú jeje

Mercè, estic devorant el llibre a tota pastilla. És increïble pensar que ens han estat "enganyant" durant tants anys! No hi ha dret!!