La meva llista de blogs

1 de març 2009

Cursa de Les Preses i bikefitting

Avui diumenge cursa i entrenament a Les Preses. Sempre plou quan vaig per la zona d'Olot, per alguna cosa serà que diuen que La Garrotxa és l'orinal de Catalunya. Una vegada passats els mil i un revolts de La Salut arribo a Les Preses i.... uala quanta penya!! I ara on aparco? Doncs on aparquen sempre les dones, a la vorera!!! Quines preguntes de fer jajajjajaja... I just sortir del cotxe he començat a saludar a molts i molts coneguts. I centrant-nos amb el tema, avui era el dia de l'experiment. Un experiment consistent en sortir amb tot el grup i comprovar quants metres seria capaç d'aguantar a roda. Doncs bé, crec que no he durat ni 500 metres! jajajajja... I això que el Massai m'ha dit que en aquest tram inicial encara no havien ni arrancat jajajja... Res, a mi que no em vinguin amb presses. A poc a poc i bona lletra! Bé i una vegada perduts de vista, jo a la meva bola, a fer Km. És igual cap a on, la qüestió anar sumant Km. M'agrada descobrir noves carreteres perquè les de Vic les tinc arxiconegudes. He anat per territori Remences, cap els Hostalets, cap a Olot... malauradament avui només he fet 27 Km perquè s'ha posat a ploure... però aquests 27 sumats fan un total de 357 Km aquesta última setmana. La veritat és que avui m'he notat raríssima dalt de la bici perquè ahir em van fer un bikefitting i em van aconsellar que baixés el saient 4 cm!!! Si si 4 cm! És un canvi brutal!! Em van dir que em costaria molt adaptar-m'hi i és cert. La sensació ha estat d'anar molt baixa, com si pedalés en una bici de nen de 10 anys. Alhora he notat que podia concentrar molt més la força a les potes. Temps al temps, m'hi he d'anar adaptant en els canvis que m'han fet i he d'aprendre a no pedalar de puntetes. Per si algú no ho sap el bikefitting es basa, en buscar la posició correcta del ciclista damunt la bicicleta a partir de les mides individuals de cadascún per extraure el tot el rendiment i el màxim confort possible. Espero que amb aquests ajustaments que m'han fet em marxi el lleuger dolor que tenia a les lumbars. Sabia que tenia alguna part de la bici mal ajustada, però no m'imaginava que fos de tant!!!! Aquests són els resultats:
Avanço algunes fotos de la cursa d'avui. M'imagino que podreu veure un extens reportatge Julie-Diegoweb al voltant del dijous. I res més, salutacions i Km a topeeeeeeeee!










7 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Mariona, ja hem diràs com et vas trobant a la bici després del bikfiting, jo el vaig fer l'any passat i no va haver manera d'acustumar-me al que hem dien, al final vaig haver de baijar el manillar i pujer un pel el seien (uns milimetres). Segueis així que aeust any vec que cas a tota canya amb la bici. Salut.

Mariona ha dit...

Ferran, veig a venir que em costarà molt adaptar-me a un seient tan baix!

josep-maria ha dit...

Ei.. Mariona... espero que amb les noves mides trobis la millora que busques..... 4cm és molt... així que una primera tiradeta de 27 Km crec que és molt positiu

rafi ha dit...

hola!!! només 27km!! pero bueno el total ja suma molt mes del que vai fer jo aquesta semana, quina sort!
per cert.. T agafo la foto on surto jo :)! gracies per la foto!
cuidat!
ciao!!!

Anònim ha dit...

gràcies per fer de reportera gràfica.....per cert, on has fet això del bikefitting?

Jordi ha dit...

Hola Mariona i companyia...

Em podrieu dir llocs on fer el Bikefitting???? Surt molt car???

Apa, a acostumar-s'hi

Moltes gràcies

Mariona ha dit...

Josep M. potser tens raó, a veure si millora el temps!

rafi, agafa totes les fotos que vulguis, cap problema!

Beni, t'informo per mail, que no vull fer publicitat gratuïta

Jordi, el mateix, si m'escrius t'ho diré per mail. Sí que és car