La meva llista de blogs

14 de març 2009

De grupeta en grupeta i tiro pq em toca!

La grupeta dels Cicles Caldes molt matiners i baixant de Collformic com fletxes.
I amb el Grupo Resplandor que avui s'han fotut un tute impressionant (180 Km) i que m'han adoptat de Seva fins a Tona.
Avui han estat un total de 115 Km - 2652 Kcal - 134 ppm - incloent 1,5 Collformics. Cal dir que he fet les 5h en dejú (ayunas). Arribant a casa he comprovat mitjançant les tires reactives que estava totalment en cetogènesis. La cetogènesis és el procés mitjançant el qual l'organisme funciona degradant les reserves de grassa, produïnt com a subproducte d'aquesta combustió, els anomenats "cossos cetònics". Des de fa un parell de dies que estic reduïnt el consum d'hidrats de carboni de la dieta. Hi ha un parell de grans, grandíssims, esportistes del nostre país que fa temps ho apliquen i no només es troben perfectament sinó que a més obtenen bon rendiment i bons resultats. M'agrada experimentar!

4 comentaris:

rogero ha dit...

cullo com hi anem... kin nivellas!

Arnau Planas ha dit...

Mariona jo avui tambe he estat per Collformic i...ens hem creuat quan tu pujabes a les 10:30 del mati, estabes passant montanyà. Y em la grupeta aquesta tambe els he vist quan tornaba a pujar coll formic al migdia!

Mariona ha dit...

Rogero, si tots els que m'he trobat avui van fortíssims!

Mopla, tens raó! També t'he vist tot i que no t'he acabat de conèixer... He notat com una salutació diferent, "especial" jeje

Marc ha dit...

Molt bé.Jo també havia vist el teu algun cop crec.Està força chulo tb!