La meva llista de blogs

25 de març 2009

Hira Ratan Manek: "Jo no menjo: m'alimento del sol"

Font: El Periodico 25/03/09
Afirma que el sol és l'energia més poderosa. Tant, que per viure no li fa falta menjar, i només ingereix líquids.
--¿És cert que no menja, vostè?-- Molt rarament prenc menjar sòlid. Molt de tant en tant, per no ferir els sentiments religiosos quan visito un temple, prenc ofrenes conegudes amb el nom de prasad. Però no, no menjo.

--¿I?-- Únicament bec líquids, especialment aigua i te, i algunes vegades cafè.

--I és viu.-- I me'n vaig al seu país el mes que ve. He demostrat davant de diversos equips científics que puc sobreviure només a base d'aigua. Em van estudiar diverses vegades, per períodes de 130, 211 i 411 dies. Els informes mèdics són a la meva web (www.solarhealing. com). La meva contribució a la humanitat és la de donar a conèixer la ciència de viure de la llum solar. No menjo: m'alimento del sol. És una tècnica mil.lenària, que a l'antiguitat es coneixia a tot el món, fins i tot a Europa. Les religions establertes van eradicar el culte al sol.

--¿Es tracta de mirar al sol?-- Sí. Mirar al sol durant la franja de temps que jo anomeno segura és senzill i els resultats són fantàstics. S'obté una salut perfecta per a la ment, el cos i l'esperit. S'experimenta un increment de la memòria i de la intel.ligència. El procés d'envelliment es fa més lent.

--Mirar al sol: ¡quin perill!-- No és perillós. Els primers rajos de sol del matí i els últims rajos de la tarda són més beneficiosos que no pas la televisió i els ordinadors. La franja segura no és perillosa. Els ulls necessiten una bona llum per estar sans. Ningú s'ha fet mal als ulls per mirar al sol durant la franja de temps segura i durant uns segons; en canvi, sortir d'aquesta franja sí que pot ser perillós.

--¿I el càncer de pell? ¿I les lesions als ulls?-- Hi ha cada vegada més llibres i estudis escrits per metges que parlen de curacions degudes als rajos solars. Pot consultar la meva pàgina web.

--No crec que hi hagi gaires metges ni oculistes que estiguin d'acord amb vostè.--S'equivoca. Avui dia ja hi ha molts oftalmòlegs que creuen en els beneficis del sungazing. A Atlanta, desenes d'oftalmòlegs van poder estudiar els ulls de nombroses persones que van practicar sungazing i van comprovar que en cap cas la pràctica va causar cap mal. A poc a poc es comença a veure un canvi en les creences dels oftalmòlegs. ¡No es tracta de mirar el sol a les dotze del migdia!

--¿De què es tracta?--Faré diversos cursos i xerrades a Catalunya per explicar aquesta tècnica. Però, per resumir-la, li diré que es tracta de mirar el sol durant una hora segura, només 10 segons. I després, es tracta d'afegir-hi 10 segons cada dia. Només uns quants segons. El sol no és fast food. Quan el sol és suau, quan ens arriben menys rajos ultraviolats, llavors constitueix una poderosa medicina. És una energia inofensiva, i a més no té efectes secundaris.

--¿I per què no parlem d'això?--Tothom sap que el sol té poder curatiu, però avui dia aquest coneixement queda ocult per la indústria mèdica i farmacèutica. La ciència mateixa afirma que la vida no és possible sense el sol, però, tot i així, els experts ens mantenen allunyats del sol i no deixen de parlar dels seus perills.

--¿És feliç, vostè?--Sí, em considero una persona feliç. El sol porta felicitat a la nostra vida present en tots els sentits. Les persones podem alliberar-nos de les malalties, i també la mort és més feliç.--¿?--La mort, i la vida després de la mort.

--¿Per què va deixar de ser executiu?--Per dedicar-me al servei de la humanitat. M'interessa el benestar de la humanitat.

--¿Quan va començar a adonar-se del poder del sol?--Me'n va parlar la Mare Mira de l'Aurobindo Ashram, a Pondicherry, quan jo tenia 25 anys. Seguidament vaig començar a investigar sobre el tema. Després de 30 anys d'investigació i recerca, a partir de l'any 1992 vaig començar a experimentar-ho en mi mateix. Em va costar tres anys poder recollir els fruits de la meva recerca, i després vaig exposar el meu èxit davant dels experts mè- dics. Des d'aleshores ofereixo el meu cos a la ciència, perquè l'estudiï.

--Vostè que hi té pràctica, ¿quanta estona mira al sol?--La pràctica que ensenyo es realitza només durant un període de 270 dies, de manera regular o irregular. Una vegada que el cos s'hagi convertit en un xip solar, llavors ja no és necessari continuar amb el sungazing. No és una pràctica que s'hagi de realitzar durant tota la vida. Si vostè practica el sungazing durant 270 dies (temps que equival a un total de 111 hores), ja n'haurà completat la pràctica.

9 comentaris:

Rafa González ha dit...

A mí lo de este señor me parece una auténtica locura y además muy irresponsable. Espero que no cunda el ejemplo...

Luigi ha dit...

Potser és una vegetal i fa la fotosíntesi

david ha dit...

Home, coses més rares s'han vist, de fet si li mireu bé la cara i els ulls...
Per fer + de 400km amb bici a la setmana,em sembla que mirant el sol no n'hi ha prou, oi Mariona ??

ninu ha dit...

Home fer 400 km a la setmana en bici, només mirant-el sol...........
Tu mateixa, jo pel que pugui ser, mirare el sol per les tardes despres d´entrenar mentres em mejo un entrepa....

Salutacions desde el Baix Camp!!!

Kel ha dit...

Incompatible amb l'esport i la dieta mediterranea!

Joni Basso ha dit...

Jaja claro en caso de no hacer nada de deporte podria ser.

Pero y si te metes una machacada de bici y pierdes 3000kcal??? El sol te va a dar esas calorias que necesitas???

Nose yo...

TONI TIRADO ha dit...

Seguro que este hombre no "da un palo al agua"
En fin...
Conclusión Sol tomado con moderación es saludable, de ahi alimentarte de los rayos, si fuera verdad! que utopía se podia acabar con el hambre en el tercer y 1º mundo

david malmeto ha dit...

Este tio ha tenido una insolación. Como se pase un invierno en Lleida donde no ven el sol ni en enero ni febrero, este se muere. Seguro que de noche, aprovechando que nadie le ve, se pone hasta el culo de fabada y callos. Este tio es un fraude. Si no, al tiempo.

Mariona ha dit...

La veritat és que costa de creure que aquest tio pugui viure sense menjar absolutament res sòlid!! Ahir quan ho vaig llegir a primera hora del matí, em vaig despertar de cop! jajajjaja