La meva llista de blogs

5 d’oct. 2008

Barcelona Triathlon: Ambient 100% ironman

Barcelona Triathlon

Impressionant el muntatge d'avui a la Barcelona Triathlon amb 2600 participants. Excel·lent organització, tret d'alguns fets puntuals. Em desperto a les 5:30 després d'haver dormit 6 escasses hores per culpa del Barça. Per què el Barça ha de jugar bé un partit precisament el dia abans d'una triatló? jajajjaja. Amb poc més de 40 minuts sóc a Barcelona i busco on deixar el cotxe prop de la Mar Bella. És un repte difícil, però finalment trobo un aparcament de "dubtosa legalitat". La pregunta és: trobaré el cotxe quan torni o estarà al dipòsit municipal? Finalment el trobo. Les 3 primeres hores les he passat saludant coneguts, bloggers i donant unes quantes instruccions a un debutant. Això va per ell: "Van, de tanto que me he reído, he empezado el triatlón sin energia jajajjajaja".
I en la vessant esportiva: Solet i aigua del mar a una bona temperatura. Escric la crònica quan encara no han sortit els resultats publicats, però en realitat tan me fan. Vaig a passar-ho bé i a fer un dia d'esport en companyia i sense pressions.
NATACIÓ 1500 m: Xiulen la sortida sense avisar prèviament i em trobo amb les ulleres encara per posar. Per cert, bona estrena de les Zoogs Predator, per fi sembla que he trobat unes ulleres de natació que em van bé. Natació caòtica al principi i còmoda a partir del punt mig de la primera volta. Sense estressar-me massa arribo amb uns 34 min aprox.
T1: Transició llarguíssima i inacabable. Aquí sí que em pugen les pulsacions. Hauré tardat més de 5 minuts.
BICI 40 Km: Interessant ruta turística per Barcelona. Ens porten a visitar la Diagonal, la Torre Agbar, la Rambla Prim, la Ciutadella, l'Arc de Triomf... Un 10 a nivell organitzatiu per haver aconseguit tallar aquests carrers a la circulació de vehicles. Circuit pla on donem 2 voltes. Aquesta vegada aconsegueixo aprofitar tant com puc el drafting o "l'anar a roda". Pels meus càlculs, m'hi he estat menys d'1 h 20'. Si fos així, hauria aconseguit anar a 30 Km/h de promig per primera vegada a la vida. Però està per confirmar, no ho tinc clar.
T2: M'hi recreo tant com a la primera.
CÓRRER 10 Km: A complir el tràmit. No m'agrada córrer per asfalt i menys per un circuit repetitiu.
En resum, he passat un dia inoblidable.
Propera estació: Duatló de Queralbs 19 d'octubre.

18 comentaris:

josep-maria ha dit...

Bona TRI... i el més important.... haver disfrutar fent allò que t'agrada.....

Per cert, el teu descans sempre és actiu?

Unknown ha dit...

Eiss mariona ja he vist el teu comentari i té contestat però després de llegir aquesta crònica tant increible i tant real decideixo deixar-te un misatget... Ja que no ens hem vist al triatló et parlo per aquí encara no entenc com no ens hem vist pk amb les hores que estat allà aborrida de tant esperar que donguessin la sortida jajaja....

Un petonet...

NEMO ha dit...

Mariona no tinc les mateixes noticies que tu. La gent a trigat molt en sortir, es més eñs OLIMPICS ELITE tenian que sorti a les 8:00 i el tret de sortida ha estat a les 9:15. Aixó no és bona organització. Com sempre les proves catalanes quedan lluny de les Espanyoles. Que hi farem........

NEMO ha dit...

Per cert lo important es que hagis disfrutat com smepre.

Salut guapa

NaCaVi ha dit...

Com dius, l'ambient impressionant, però l'organització... aprovat justet, si som generosos. Imagino que és molt difícil coordinar a 2.000 i "picu" persones.Crec que han volgut fer-ho arribar a molta gent (més ingressos) i se'ls hi ha escapat una mica de les mans. Jo he punxat roda i m'he quedat amb les ganes d'acabar el primer olímpic. Ens veiem a Queralbs.

robert mayoral ha dit...

discrepo totalment amb lo de la organització, ha estat una festa del triatló, visquent un matí a casa com els que podem passar a fora, però ens queda molt que millorar, i sobretot fer les coses bé...
però l'important ha estat disfrutat i tots ho hem fet, un cop més!

Mariona ha dit...

Josep-maria no m'agrada descansar jeje

Susagna, enhorabona finisher! Vas sobradaaaa

David, els horaris s'han retardat però sincerament a mi no em venia d'una hora. És diumenge i m'ho estava passant bé!

Nacavi, llàstima... esperem que tinguis més sort a Queralbs.

Robert, tens raó. La gent a vegades no s'adona del que representa organitzar una cosa així amb 2500 persones. Ho he viscut de prop en altres ocasions i no és gens fàcil. Esperem que l'any que bé n'hi hagi més i millor!

Núria ha dit...

La veritat és que ha estat un tri molt multitudinari i això ha fet que costés més organitzar la prova en si mateixa... Crec que l'hora de retard, entre d'altres qüestions, són aspectes que en un futur es milloraran!

Bon triatló!

Teixi ha dit...

perdoneu però discrepo totalment.Organització horrible. 1h20min de retràs en donar la primera sortida (la gent amb fred i cansada). La primera boia hi ha hagut molts nedadors que l´han superada malament (i l´organització no ha pogut fer res, amb 4-5 caiacs que tenien tu diràs). Jo participava a la triathló per equips olímpica, dons bé, per megafonia han anunciat la sortida per a les 10h20, arribo a la sortida a les 10h10 i la sorpresa es que la sortida ja l´han donada.(com jo hi ha hagut multitud de gent que ens hem tirat tard per culpa de l´organització) Protesto, i començo a remuntar, hi havia tres colors diferents de casquets. En 1.500m tinc 17'33'',així que adelantant a gent tot el tram de natació.
Per participar en aquesta triathló per equips hem pagat religiosament gairebé 100€.Ha estat una presa de pèl.
Per cert,aquesta gent de IGM va organitzar el triathló del juliol i també van tenir problemes oi?.
M´alegro per la gent que s´ho hagi passat bé i no hagi detectat cap problema.
Repeteixo, gairebé 100€

Karpas ha dit...

Pues a mi me han contado que la organizacion ha sido CAOTICA.

1h de retardo en las salidas con lo que si los pro han calentado estarian contentos, la razon:
Falta de voluntarios para cortar el trafico.
En el circuito a pie los primeros han llegado a un punto donde se han parado porque no sabian por donde tirar.
Peña corriendo la bici con cabras!!!

Menos mal que solo eran 50 euros de nada, no??

Saludos!!

Maria ha dit...

Mariona....tampoc estic massa d´acord amb lo de la organització! a part del retard....hi havien molt punts de la cursa a peu que no hi havia aigua!!!!

Francisco Castaño ha dit...

Hola Mariona, como te dije ayer al fin me he pasado por aquí, he visto las fotos, con tu permiso me pillaré alguna para colgarla en mi blog.

Ya sabes, tienes un nuevo lector.

Besos.

Pd.: La foto de Ivan Raña está hecha en el coche de Josef, vaya carro tiene el tío.

Miguel Angel ha dit...

Quin munt de fotos que has fet! Molt chules!
El tema de la organitzación és super complicat, imaginat que si nosaltres per organitzar el Tri Sprint Accura d'aquest cap de setmana ja tenim problemes de voluntaris per tallar el trànsit per a gairebé 200 triatletes, no vull ni pensar el desplegament que es requereix per tallar 20 km de Barcelona y amb 2500 competidors!!!
Suposo que els organitzadors ja hauràn prés nota per l'any vinent.
Per cert, com que no vens al Sprint que fem? Hi haurà bon ambient i recorregut molt xulo.

Jordi ha dit...

La complicació real del Triatló recau en trobar lloc per aparcar!! Sí senyora!! Quanta raó tens!! Això de l'aparcament a la ciutat està fatal!!

Ah!! I a més a més, ruta per Barcelona sense haver de pagar bus turístic!! jejeje

van krujem ha dit...

yo como ha sido el primero y no me gusta criticar , me lo he pasado en grande y he disfrutado como un perro, para mi la organizacion u 10 el preblema de la salida tardia , ha sido porque la guardia urbana no daba el ok, luego se arreglado el probema y todo bien, lo unico malo es que no habia avituayamientos con barritas y pocas tias, me duele todo el cuerpo , hasta cuando voy ha estar sufriendo el debut, jajajajajja

PD me ha llamado el iker y me ha dicho de que esta malo y que mejor salimos mañama, de puta madre

dragan ha dit...

Hola !

Mariona, moltes felicitats pel teu blog, i per la tri de Barcelona !!

T'aniré seguint ...

Salut !

Eduard.

NEMO ha dit...

Creec que molts han estat insatisfets, així dons el Triatló es un sport de multituds peerò TANTA?
ÀNIM PER A TOTS I PENSA-HI LA TEVA

Mariona ha dit...

Núria, esperem que l'organització de l'any que ve sigui millor.

Teixi, per ser el primer any, se'ls ha de donar un vot de confiança.

Karpas, es todo cierto, pero a mi no me importó demasiado esperar...

Maria, ok hi havia un punt que es van quedar sense aigua

Francisco, encantada de conocerte y te voy siguiendo por el blog. Un beso!

Miguel Angel, s'ha de reconèixer que organitzar una prova així amb tanta gent és molt complicat!

Jordi, de problemes per aparcar n'hi ha a totes les ciutats i cada vegada hi ha més cotxes!

Van, tu me has enseñado lo de siempre positifo y todo el mundo se me han lanzado encima como perros jajjajajj... Las agujetas se te pasarán rápido!

Dragan, gràcies estem en contacte.

David, cada vegada és més un esport de multituds!