La meva llista de blogs

28 d’oct. 2008

Ràpida adaptació

Estic contenta perquè aquesta vegada no he agafat agulletes de la mitja marató del diumenge. És curiós veure com de ràpid s'adapta l'organisme a allò que li dónes, en aquest cas a la muntanya. Ara veig clar que si hagués arribat una mica entrenada a la duatló de Queralbs, hauria anat molt millor.
Finalment comentar que aquest any sembla ser que no es farà la marxa cicloturista de Vic. LLàstima, tantes ganes que tenia d'anar-hi... Hauria estat el dia 8 de novembre coincidint amb el cap de setmana en que se celebra el tradicional Saló de Muntanya de Vic.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

soc company i 'compartidor' de grans agulletes amb l'emili. he llegit diverses coses i molt diferents sobre 'les agulletes' poc em preocupa que és el que realment es trenca o s'inflama el que es segur és que es produeixen per manca d'entrenament, però com puc fer per entrenar la marató de st.llorenç de diumenge i no tenir agulletes ahir i avui? (estic realment 'cruixit') i no val dir fent una marató cada setmana un mes abans (no ho resistiria)

irotante ha dit...

Como vas a tener agujetas con la marcha que te llevas no le das ni tiempo hacerse sentir y lo de la marcha puedes organizar tela tu con dos amigas-os.
Saludos

Mariona ha dit...

811ufk4...... agafaré agulletes als dits d'escriure el teu nom jajajjaja... Descansa i estira molt!!

Irotante, tendremos que organizar una marcha en familia jeje

Antoniu ha dit...

Feia molt que no visitava el blog però veig que segueixes tan "incombustible" com sempre. Ets la reostia.

Si començo ara la temporada no arribo ni a l'abril i en el teu cas sembla que enllacis una temporada amb una altra.

Angelicooo!

Jordi Gonzalez ha dit...

Em sembla que el cos dels "tribojosmltiesports" com nosaltres ja està tan acostumat a bojeries que aguanta el que faci falta, això si, de vegades es queixa!
Enhorabona!

karli ha dit...

Doncs si quina llastima com tu dius per que posiblement a Queralbs haguessis pogut fotre mes canya!! de tota manera ja va estar prou be no?
Sap greu que no es faci la marxa akesta, crec que l'any passat vas anar-hi i t'ho vas passar pipa oi?
Apa salut i barça!!!!!!
Estic fart del fred i nomes portem un puto dia!!!