La meva llista de blogs

21 d’oct. 2008

No participaré a l'ironman de Frankfurt

"I will not be able to take part in the ironman and I ask for the return of the money. I have the assurance of cancellation. My information is........."

Amb aquest anglès macarrònic i rovellat és com acabo de sol·licitar a l'organització que m'anul·lin la inscripció a l'ironman de Frankfurt del 2009. La meva idea era traspassar la inscripció a algun interessat però sembla ser que això no és possible... Em feia il·lusió però per molt greu que em sàpiga, la decisió ja està presa. La principal raó és que tot plegat val una pasta. De totes maneres hi ha molts altres objectius pel 2009, entre ells, el Challenge Barcelona a l'octubre que queda a prop de casa. La de coses que hi haurà per fer!

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola !!! Segueixo el teu blog des de l'anonima't des de fa dies.
El vaig descobrir a través de començar a posar-me en aquests mundillos al fer la meva primera triatló l'11 de setembre d'aquest any, deprés de pasar-me dos mesos intentant a aprendre a nedar i sobreviure a l'aigua.

Després he anat a animar en alguna triatló i observar que aquest mundillo és molt divertit.

He decidit escriure't per per enviar-te els meus ànims al veure el que has publicat de la teva anulació de l'Ironman de Frankfurt.
Tot i així, pensa que a l'octubre de l'any vinent tindrás tota la gent d'aquí que t'estará donant suport, com jo ...... I que Frankfurt t'esperarà .....

Ens veiem,

Caloreta

Víctor Gutiérrez ha dit...

Hola Mariona!!! Segurament que prendre aquesta decisió és difícil, però com tu dius, n'hi ha altres reptes que segur seran, igual, o més apassionants que aquest!!!

Ànims!!!

Francisco Castaño ha dit...

Hola Mariona, supongo que esta es una decisión dura, pero míralo por el lado bueno, Calella está en casa y coincidiremos muchos allí, tenemos que pensar un plan para convencer a Van, me gustaría volver a repetir esa foto con neoprenos antes de la salida en Calella, sería genial.

Besos.

Caloreta, no se si te acuerdas de mi, coincidimos en Belchite el año pasado, ya veo que te has pasado a esto del Triatlón, como yo, la verdad es que es divertido. Saludos.

rogero ha dit...

lianteee, es una pena po benu, ja farem el challenge junts!! no et fa gracia, jo et vai acompanyar al teu debut i tu m'acompanyaras al meu!! nomes espero acabar com tu!! els entrenos els començo el 4 de novembre, dijous a nedar?

Mariona ha dit...

Caloreta, això de Frankfurt no em sap pas greu, ja hi ha altres coses xules per fer! M'alegro que t'agradi aquest món.

Víctor, tens raó. A partir d'ara m'agradaria fer encara més bici.

Francisco, la foto hay que repetirla. Ya la liaremos!

Rogero, ja veuràs que bé que t'anirà!! Allà seré per veure-ho. Dijous a la pisci a 2/4 de 6!

Jordi ha dit...

Si es que tot això és un paston, Mariona!! Si ja per aquí a nivell nostre vas deixant anar diners... quan surts a fora la cosa es dispara!! Imagino que haurà estat una decisió difícil, però el senyor euro mana i la crisi també!

Mariona ha dit...

Jordi, és tot cada vegada més car, i els sous no pugen... fins on arribarem?

Cesar Nuñez Hernandez ha dit...

Hola, una pena , pero asi son los objetivos a largo plazo, algunas ocasiones se caen ¡¡¡
Como está la economía ojala pueda ir a Frankfurt desde Chile...si no, hare otros planes, pero seguro el deporte va primero ¡¡¡
Un abrazo y animo...

Cesar

TortugaVeloz ha dit...

Ho sento moltissim Mariona, m'hagués agradat coincidir amb tu a Frankfurt, que hi farem, potser per una altre ocasió. En tot cas al Half Challenge segur...anims!